Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

witaj, napisałam przed chwilą, tak pocieszałyśmy się z koleżanką z własnych problemów, że zapadłyśmy w picie, nie dzień dnia , ale takie porządne, trochę głupot narobiłam, doła miałam i w ogóle, potem mąż odszedł sobie i wiesz kurczę trochę wszystko to boli
czesc.mam 21 lat od jakiegos czasu mam takie objawy Tzn.drętwienie rąk,osławbioenie zaburzenie widzenia i przez to tj zaburzenia równowagi wczesniej pojawiały sie kłucia w okolicy serca,jestem po róznych przejsciach życiowych jeszcze studiuje a pół roku temu urodziłam córeczke.mam ciagłe objawy ze cos mi sie stanie ze jestem ciezko chora.oprocz tego uciask w skroniach.pomozcie bo bardzo sie boje.jestem ciagle zmeczona
Do Agi.Do żadnego psychologa więcej już nie poszłam.Teraz chodzę na psychoterapię .Bylam dopiero 2x.Umowilam się z nią na spotkanie co drugi tydzień.3m-ce temu chodzilam do innej psychoterapeutki ale musialam zrezygnowac ze względow finansowy(niestety 80zl.za godzinę)
ja płacę 70 zeta za godzinę , byłam trzy razy i jestem zadowolona, tzreba z tą choróbską walczyc.po trzech tygodniach zrezygnowałam z leków( nie psychoterapii, ale brania leków), nie twierdzę, że nie wrócę, ale głowa do góry, będzie dobrze
Dziewczyny dlatego wlasnie pytam bo ja ide jutro do psychologa i wszystko sie okaze,dzisiaj maja psychiatra chciala poslac mnie do szpitala na co sie nie zgodzilam.Szukam narazie innych rozwiazan,mam zwiekszone dawki wiec moze bedzie dobrze,zobaczymy.Najwazniejszy jest jutrzejszy dzien.
Moniu siedzialam u niej godzinke,bylo naprawde fajnie.Nastepna wizyta za miesiac bo tak ja chcialam,15.02 na 9.00.Jutro mam zaganiany dzien,rodzinka mi sie zwala na glowe bo mamy rocznice smierci tesciowej pierwsza,na dodatek bierze mnie grypsko.Wyobraz sobie ze laskawie zadzwonili dzis o 20.00 jutro bede miec wariatkowo,niewiem jek dam rade,ale jakos musze.Beda dwa dni i juz jutro na obiedzie.Maz niestety mi nie pomoze bo idzie do pracy na rano,musze sobie sama poradzic.Odezwe sie w wolnej chwili jutro. DOBRANOC KOCHANIE.
Hej co jest czemu nikogo nie ma.Rodzinka wykrecila numer i nie przyjedzie.Ja biegalam juz od 7.00 po sklepach mimo grypy bo mieli byc juz dzis na obiedzie a o 9.00 dzwonili ze jednak nie przyjada,myslalam ze mnie szlag trafi.Za to jedynym plusem jest to ze wiecej czasu mam dla Was i na lozko zeby sie wygrzac,do ktorego zaraz wskakuje,jestem juz nafaszerowana talbetami na grype i przeciwbolowymi bo boli mnie glowa. A jak u WAS????????????????????????
Czesc Wam u mnie dobrze ostanio tylko jakies noce mam zarwane ale to chyba przesto ze ten ostatni tydzien mialam dosyc stresujacy przeprowadzka z jednego domu do drugiego i to jeszcze do szefa mojego nazeczonego na trzy tyg potem juz w koncu na swoje wiec jakis czas spodziewam sie lekkich stresow ale mysle ze sie to wyjasni.Agnieszko zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia masz racje ze nawet jak nie masz goraczki to lezysz w lozku niestety grype trzeba wylezec by nie bylo nawrotow pozdrawiam papa :)
Owszem Kasjopejo ale nie zapominam o Was i zagladam co jakis czas.Zaraz spowrotem wskakuje do lozeczka.Ja noc mialam taka sobie proboje odstawic afobam,a to nie latwe,walcze sama ze soba.Wczoraj na noc nie wzielam dzis jestem wybuchowa,ale nie poddam sie,nic z tego.
Witam Was gorąco,jestem na wyjezdzie no i dlatego tak mało pisze.Aga jak zdrówko?Afobam odstawiaj bardzo powoli .Zależy tez jaka była Twoja codzienna dawka.Raptowne odstawienie może tylko pogorszyć samopoczucie.Kasiopeju,współczuje przeprowadzki,nic miłego.Ja niedawno też wedrowalam z jednego mieszkania do drugiego ,więc wiem ile to stresu i pracy.A jak Wam minął dzisiejszy dzionek,jak zdróweczko psychiczne?
Czesc Wszystkim co slychac ja mialam kompletnie zarwana noc nie wiem czemu zasypiam dobrze nawet nie wiem kiedy i juz spie ale zawsze gdzies miedzy pierwsza i druga sie budze strasznie wtedy mi sie trudno oddycha i musze wysoko miec poduszke i bez amolu lub cukierka mietowego nie da rady zasnac mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej pozdrawiam i zycze milego dnia :)