Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko na chwilke bo glowa mi normalnie peka wezme sobie juz druga tabletke i sie poloze moze przejdzie :( ja nie mam emula Maju nie jest to moj komp i narazie nie moge sciagac :( Plamkoo pewnie ze jest to normalne ja osobiscie sama nie znowsze alkoholu w duzych ilosciach i masz prawo sie zloscic moze pogadaj z mezem ze Cie to denerwuje jak On pije. Milego wieczorku Wam zycze mam nadzieje ze jutro bedzie Nas wiecej dobranoc pa
Piwo to jeszcze pół biedy ale nie toleruję od kiedy mam nerwicę tzn. od listopada ubiegłego roku alkoholu i przebywania w takim towarzystwie (tzn. lubię ale do pewnego momentu ) Musi być jakiś umiar, granica. A mój ojciec jej nie ma pije i pije tyle że w domu ( nie szlaja się po barach) Namawia mojego męża a mi jest głupio się odezwać bo się obrazi na mnie.
Witam, wracam po krótkiej przerwie, miałem egzamin ze statystyki. Powiem tak, było przez chwilkę dobrze w czoraj w trakcie oglądania filmu przeskoczylo mi kilka razy serducho i znowu się zaczęło, nerwowe chodzenie po domu, duszności, bóle i takie tam. Normalnie porażka. Wziąłem doraźnie Xanax 0.5, troszkę pomogło zasnąć ale dzisiaj już wstałem cały taki rozdrażniony. Najgorsze jest to, że podczas normalnego funkcjonowania nie zwraca się uwagi na takie sprzwy jak skoki serca, wcześniej ich nie zauważałem, podczas tego stanu każda anomalia nakręca falę innych objawów. Gdyby ktoś mi wytłumaczył, że to nic strasznnego to by było dużo łatwiej. No cóż taka karma jest widocznie. Pozdrawiam wszystkich, co u was?
Gość moni2572
U mnie dobrze.Byłam dzisiaj u psychiatry ,aby wypisala mi receptę na leki.Pytałam się jej czy moglabym zwiększyć dawkę ,ale ona stwierdzila że jeśli chodzi się na psychoterapie to nie ma sensu brać większej dawki.Wskazane jest aby człowiek przeżywał te spotkania.Kasiopeju,masz rację strasznie tu pusto,jestem ciekawa dlaczego?Ale wydaje mi się że to nasza wina.
witajcie ja sie lepiej czuje tylko syn rano dostał zapalenia krtani a zawsze mam enkorton to podalam byłam u lekarza i dostal antybiotyk, rano zeby zarejestrowac to dzwoniłam chyba ze 40 razy a jak był sygnal to nikt nie odbieral i jak my mamy nie denerwowac sie.Bartosz twoje objawy to normalne moja psychika to takie rzeczy nieraz wymysla ze nic tylko umierać.tak juz jest.
Bartoszu to napewno nic strasznego :) wiem ze tego sie nie da wytlumaczyc szczegolnie jak jest atak :/ poprostu musisz sie starac nie myslec o ty co Ci jest widzisz jak miales zajecie (uczyles sie na egzamin) to nie miales atakow bo myslales o czyms innym :) Moni a co czujesz zeby zwiekszyc dawke ta co bierzesz Ci nie pomaga? Maju wspolczuje jak dzieci choruja to jest zle, a co do sluzby zdrowia to wole sie nie wypowiadac :/ mi tez jakos dzien leci nudze sie troche prawie cala ksiazke przeczytalam :) teraz sie troche poucze cos trzeba robic pozdrawiam
Ze statystyki 4. Już oddaje indeks więc jest dobrze. Właśnie byłem u lekarza internisty, jak usłyszał o tych skokach serca to znowu mnie wysłał do kardiologa hheheheh, i tak ciągle w kółeczko....Mam już ich dosyć. Kardiolog pewnie powie, że to nie serce a ja znowy z tematem zostanę. Napiszcie mi czy odczuwacie podobnie jak ja jakieś arytmie serca, potknięcia itd. jestem ciekawy o wczoraj nieźle się wystraszyłem jak mi podskoczyło:)
Nie wiem Moni jesli sie czujesz dobrze to po co masz brac wieksza dawke ja kolejny raz sie powtorze ale nikt z Was nie bral lexotanu nie wiem czy to mocny lek czy slaby bo ja ten jedyny tylko bralam i mi naprawde w bardzo duzej mierze pomogl chyba ze lekarz tak super trafil ze mi spasowal mam jeszcze jedna paczke tak dla pewnosci dla samej siebie ze jak cos to jest powiem jeszcze ze ten lek bralam tylko ok 2;5 miesiaca a juz po paru tyg byly efekty nie wiem moze zapytaj o ten lek ale jesli ten co masz i dawka ktora bierzesz Ci pasuja to nie zmieniaj lepiej :) aha ja mialam bardzo mala dwke jedna tabletke na dzien pol rano i pol wieczorem