Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie jak Wam mija dzionek ja dzis po nie przespanej trzeciej w sumie nocy ale jest ok znowu sie pomecze pare nocy i potem bede spala jak niemowle :) ogolnie sie dobrze czuje za chwilke podziemy z moim kochaniem na spacerek :) bo ladna pogoda jest :) Moni no tak sie mijamy moze sie umowimy na ktoras godzinke hehe ja sie postaram byc wieczorkiem :) ok 20 postaram sie :) Maju gdzie Ty zniknelas i reszta co u Was??? Smerfetko a bierzesz jakies leki na uspokojenie, jesli tak to pozatym zajmij sie czyms nie mysl o chorobie wiem ze to trudne ale nad nerwica nie ma sie co zastanawiac bo wtedy czlowiek jeszcze bardziej zle sie czuje i ma codziennie nowe dolegliwosci trzymaj sie i pisz zawsze Ci cos doradzimy pozdrawiam wszystkich i zycze milej niedzieli :)
witajcie kochani a mi tak schodzi zeby do Was napisac przy sobocie dużo pracy a dzisiaj tak zeszlo bo braciszek mnie odwiedził a pozatym grypa chce sie u nas zadomowic i bronimy sie jak możemy zobaczymy jak bedzie,pozatym tak mi kregosłup dokucza ide teraz do Kościola mam nadzieje ze wystoje.
Cześć wszystkim!! Poradźcie Co! Jak tu żyć z tą nerwicą jak ona naprawdę przeszkadza, jest straszną chorobą. Ja dostałam dzisiaj miesiączki i czuje się strasznie, przy tym jestem mimo że biorę xetanor dość nerwowa. Nie wiem dlaczego? Po pierwsze przez to że mój ojciec lubi wypić sobie i często namawia mojego męża żeby z nim wypił, a ja tego nie lubię bo mam że wspomnienia z dzieciństwa jeśli chodzi o alkohol i się bardzo denerwuje wtedy. Czy to jest normalne?
plamko a moja teściowa to ukradkiem daje swojemu synusiowi piwo bo taki biedny bo złoszcze sie jak przychodzi wypity a jej maz zmarl z przepicia i w dupe tak jej dawał to jeszcze rozpija synusia glupia c..ale nauczylam sie z tym zyc bo bym nerwowo wykonczyła sie a jak trzeba to kłuce sie to mam spokoj.