Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie dziewczyny :) zazdroszcze Wam sniegu ja tylko troche widzialam jak bylam w Polsce na swietach tutaj w belgii to w miescie w ogole nie ma a teraz to mam wiosne normalnie chlodno ale sloneczko coraz mocniej grzeje zaraz sie wybieram na spacer z moim :) trzeba korzystac poki jest ladnie bo jak sie znowu rozpada to przez pare tyg bedzie lac hehe u mnie dzisiaj dobrze chociaz mam za soba nie przespana noc ale na szczescie nalot bialy z gardla znika ale dalej bede cosik brala milego dnia Wam zycze i pozdrawiam
Gość Basiulka
Agunia kochanie, już jestem. Ja ostatnie miałam straszne samopoczucie. Bez Ciebie było by strasznie. To Ty miałaś duży udział w tym,że nerwica przeszła. Jutro idę so pdychiatry-psychologa razem wziętego, bo trochę mnie takie głupie myśli dręczą. Ale wiem, że mi sie uda!!!! DAMY RADĘ! TO MOJE MOTTO! JESTEŚMY NA TYLE MOCNE, ŻEBY ŻYC! I NIGDY NIE WOLNO NAM W TO ZWĄTPIĆ:)
mnie Kasjopeju to glowa też boli od zatok bo mam duży stan zapalny ale tym sie nie przejmuje bo to mozna wyleczyć . u mnie snieg sypie i narazie dobrze,wczoraj jakieś lęki mną targaly ale po lekach przeszlo. może ten tydzien bedzie laskawszy.