Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Gość basiulka
czesc agusia. powiem tylko tyle: nie rób tak więcej, bi jak Cievie nie daj Boze by zabrakło, nam bedzie o wiele trudniej niz jest teraz. ze wzgledu na wszystkich, ktorzy Cie potrzebuja odepchnij te mysli tak głeboko, ze juz nigdy sie nie pojawia. buziki ogromne:*:*:*
Gość moni2572
Cześć Wam wszystkim.Dopiero teraz usiadlam do kompa.Wcześniej nie moglam bo byłam z synem na basenie,potem odrabianie lekcji,wyjście na siku z psem,tak więc troszkę zeszło.Dzisiaj Walentynki a ja sama w domu,bo mąż w pracy.Wlaśnie skończylam trzecią kawę dzisiaj i coś mi nie tak.Do poludnia byłam na pogrzebie ,i powiem Wam że mało co nie rozbeczalam się jak bóbr pomimo tego że to nie osoba z rodziny.Tak mi przykro sie zrobilo że łal.Od razu wróciły wspomnienia z pogrzebu mojego taty.:(
Dziewczyny jestem!ale taka padnieta ze szok.No tak pani psycholog chce mnie poslac na terapie grupowa,ale to zlezy od mojej psychiatry do ktorej ide w poniedzialek i jeszcze podkreslila ze najlepiej po szpitalu,no to ladnie sobie pomyslalam hmmm.Pozniej zaliczylam dentyste i juz mam spokuj z zebami,wyleczone nareszcie.Mialam jeszcze isc do ogolnego ale nie ma mojej pani doktor wiec tylko odebralam wyniki,ciekawe kiedy bedzie bo jest chora.To tyle co u mnie narazie sie dzialo.No i oczywiscie wrocilam do afobamu nieszczesnego.A jak u Was????????
Maju jestem widze ze pisalas obok na stronce pisalam tam do Ciebie,ale posta tam odwalilam chyba juz dawno tak nie pisalam. Juz pisze co u mnie.Psycholog tak jak pisalam wyzej chce mnie poslac na terapie grupowa ale po szpitalu,a to czy tam pojde okarze sie w poniedzialek.Dentyste tez juz zaliczylam,mam spokuj juz zeby poleczone.Wyniki z krwi odebralam ale nie ma mojej pani doktor wiec kicha.Samopoczucie troszke lepsze chyba wracam juz do zycia,ale to pewnie afobam dziala.A co u Was juz sie pytam i pytam,a Wy nic,nie ladnie moi drodzy mnie olewac:)
Witam ponownie :) u Was snieg a u mnie sloneczko :) jakby przedwiosnie bylo :) ja sie czuje troche dziwnie plecy nadal nawalaja i w mostku dalej sieka ale na szczescie tylko czasami cosik mi sie gardlo nie podoba bo zaczyna bolec i bialy nalot sie pojawia jak bedzie kolejna angina to zwariuje w zeszlym roku mialam 4 razy angine :/ ale juz wzielam neoangin zobacze jak bedzie jesli nie przestanie to bede musiala isc do lekarza po antybiotyki jakas w ogole zmeczona jestem chyba nic nie robieniem :) wole jak mam aktywne dni a nie taki zastuj. Widze ze u Was dobrze ciesze sie Moniko w domu porzadek musi byc :) i zawsze jakies zajecie Maju ciesze ze juz jest u Ciebie lepiej Agus super ze Ci humorek wraca no a jak Cie posla na terapie grupowa to pewnie ze idz trzeba sie wszystkiego chwytac zeby pomoglo w koncu cos musi pomoc :) bedzie dobrze.A gdzie Lukasz sie zgubil, Basiu a Ty co z Toba? pozdrawiam pa
No nie tez zastanawiaja nic mi nie kazali robic ja to mam chyba rodzinne mam w moim wieku tez tak miala a potem jej przeszlo zobacze jak bedzie jesli do wakacji bede miala jakas angine to znowu pojde do swojego w polsce lekarza i mu cosik na ten temat poiem :/ teraz nie wiem czy to angin abo nie goraczkuje tylko mnie gardlo pobolewa i ten nalot ale moze znowu zaczynam panikowac zobacze jak bedzie jutro wiesz tutaj dzisiaj wiosna wczoraj i przedwczoraj zima ze hoho ja wczoraj prawie caly dzien bylam poza domem moze cosik mnie przewialo pojde sobie zrobic herbatke malinowa :) troche sie rozgrzeje
Gość moni2572
Dobry wieczor.Wlaśnie znalazlam chwilkę wolną i usiadlam do kompa.Dzisiejszy dzień przeznaczyłam na sprzątanie i wiecie co ,jakoś mi to szło powoli.Poprostu nie chce mi się.Musze dokonczyć łazienkę a potem usiąde i wypiję herbatkę z cytrynką(mniam).A co u Was?Jak zleciał dzionek?Jak zdrówko moi mili?