Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz Moni jakos zlle sie tam dzis czulam,niby to swoi ludzie bo rodzina,ale jakos tak nieswojo sie czulam.Chcialam wrocic,ale ze wzgl.na meza i tescia siedzialam tam az 4 h,jk juz weszlam do domu bylam szczesliwa naprawde.Czsem wole spotkac sie ze znajomymi niz z rodzina serio.A glowa tez mnie dzis bolala i to jak mocno. Czy jeszcze ktos nie spi? Chyba jestesmy same co,jak myclisz?
Dzień dobry wszystkim!pięknie dzisiaj słońce świeci więc jade do moich ukochanych rodzicow , choć ten jeden dzięn nie musze oglądac teściowej. a co do reszty rodzinki to Aga masz racje najlepiej w domu; rodzinka tylko ok. ale na zdięciu. pa,pa.
Czesc Wam Wszystkim jak sie dzis czujecie bo ja ostatnio roznie caly czas jestem poddenerwowana wszystko mi sie trzesie w srodku i ciagle mnie glowa boli juz nie mowie o kosciach moze mnie jakies grypsko lapie :( wacham sie czy wziasc te tabletki czy nie teraz mam przerwe w antykonc wiec moze skorzystam z okazji moze mi pomoga sie troche uspokoicmoj narzeczony jest przy mnie biedny wczoraj znowu sie na Niego wydarlam bez w sumie wiekszego powodu te nastroje mnie wykoncza a co u Was slychac pozdrawiam i zycze milego dnia
Gość moni2572
Dzień dobry wszystkim.Kasiopeju nie martw się wszystko będzxie dobrze,zobaczysz,teraz sa gorsze dni ale po nich nadejdą te lepsze.Musisz wierzyć.Ja też tak mam ,wstaję niby wszystko ok,ale ni z gruszki ni z pietruszki zaczynam się w środku trząść,jestem poddenerwowana,i zastanawiam sie dlaczego ,przecież nie mam powodu.Kasiopeju a bierzesz jakieś leki?Aga ,wstalas juz,jestes po śniadanku?
Czesc dziewczyny! Moni tak juz wstalam dawno,ale bylam na rehabilitacji,dopiero co przyszlam. Widze ze mastroje macie zmienne,to tak jak ja.Raz dobrze nagle zle i tak w kolko,a do tegoo bol glowy,kiedys mie wykonczy. Kasjopejo jak widzisz z bolem glowy nie jestes sama:)
Tak maju odwiedzilem, tylko nie moge znalezc , albo jestem slepy, albo glupi no, albo to z nerwow. Znów niespie a do tego boli mnie jak oddycham tak jakby za sercem, i jak sie zegne naprzyklad to tez... oplocna? Tak za sercem bardzo a cala klatka slabiej i nie zawsze moge wziasc oddec taki duzy, przypominam ze miesiac temu zucilem palenie a palilem bardzo duzo. Macie tak tez z tym bolem opisze go tak *Jak oddycham to tak jakby cos tam bylo i niepozwalalo sie *balonkowi do konca napompowac* i wciskal by sie w to cos ten *balonik** :) To boli :*[
Czesc Wam wszystkim :) jak sie dzis czujecie??? u mnie jakos leci wczoraj nawet dzien spokojnie minal teraz sie tez w dobrym chumorze obudzilam mam nadzieje ze nic go nie zmieni gardlo mnie jakos poolewalo wczoraj ale po neoanginie dzis juz troche lepiej okropny wiatr tutaj jest jakby chcial wszystko ze oba zdmuchnac dobrze ze siedze w domku :) Lukasz mnie tez tak bolalo to sa nerwy jak chcialam wziasc gleboki oddech to mnie strasznie bolalo musialam oddychac powolutku poki nie przeszlo nie wiem czy to jest przez to ze przestales palic organizm pewnie sie oczyszcza nie wiem jak Cie nie przestanie to idz do lekarza Agnieszko jak sie dzis czujesz, Maju, Moniko gdzie sie podzialas??? pozdrawiam i zycze milego dnia :)
Witajcie kochani! Kasjopejo wczoraj czulam sie fatalnie zwlaszcza wieczorem,dzis jak narazie jest troche lepiej,ale zobaczymy na jak dlugo.Pogoda nienajlepsza wiec sie zobaczy co dzien przyniesie.Dobrze ze u Ciebie choc lepiej. A co robi reszta skladu????????