Gość Migrenka Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Od dłuższego czasu leczę się na migrenę Imigranem (Sumatryptan). Lekarz stwierdził u mnie migrenę na tle nerwowym i nerwicę. Od ostatniego ataku odczuwałam mrowienie prawej dłoni. Przeszło na jakiś miesiąc, a teraz od 3 dni wróciło dodatkowo z mrowieniem prawej stopy. Bardzo mnie to niepokoi i nie wiem czy to ma związek z układem nerwowym, czy może to inna choroba. Czy ktoś ma podobne objawy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość paweł liening Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 A czy zdarza Ci się jeździć samochodem/pociągiem przy otwartym oknie z prawej strony (zwłaszzca po wysiłku fizycznym)? Siedzieć w pracy na przeciągu/przy uchylonym oknie z prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wiki Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Czy Twój kregosłup jest ok?Miałam kiedyś bóle głowy,mrowienia.Przyczyną był chory kregosłup.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anetta Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Idz do ortopedy i sprawdz kregospul.Takze bym sie wybrala do neurologa i zrobila sobie tomografie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi