Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bardzo wysokie ciśnienie, krwotoki z nosa i nacisk w klatce piersiowej

Gość Piotrek M

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Piotrek M
Witam. Mam 24 lata. Ok 2 lata temu trafiłęm do szpitala w bardzo wysokim ciśnieniem przekraczającym 200/120. Zrobiono mi badania i podobno nic nie stwierdzono. Udałem się także do kardiologa, ale on także odesłał mnie z kwitkiem, nie zlecając żadnych badań. W moim mieście lekarze nie cieszą sie dobra sławą, dlatego szukam pomocy w internecie. Na dzień dzisiejszy moim i objawami sa: codzienny krowtok znosa, temteratura ciałą w granicach 37-37,5 *C, nacisk w okolicach klatki piersiowej, skaczace cisnienie, wieczorkiem jak leze w lozku czasami czuje tetno nagle ono zanika w tym momecie mnie takjakby zatyka nie moge wziasc oddechu i czuje sie jak *zatkany*, po chwili czuje tetno ale bardzo przyspieszone, mam także taki objaw, gdy czuję sie źle mam strasznie wysuszone gardło chcoiaż w buzi mam duzo sliny i nie moge jej przełknąc. prosze o jakas porade lub pomoc. Moze ktos ma podobne objawy, wiec prosze o jakies wskazówki. Pozdrawiam