Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rozrzedzanie krwi

Gość Gorn133

Rekomendowane odpowiedzi

Zestaw do pracy umysłowej, ale też żeby szlag nie trafił: 1. Piracetam (1,2-2,4g/dziennie) upłynnia krew, poprawia nastrój, sprawność umysłową 2. Essentiale (0,6-1,2 g/dziennie) upłynnia krew, rozpuszcza złogi tłuszczowe 3. L-arginina (0,5-1,0 g/dziennie) upłynnia krew, obniża ciśnienie krwi, zwiększa sprawność 4. Magnezu mleczan/wit. B6 (1-2 tab./dziennie) (obniża ciśnienie) 5. Multiwitaminy (1 tab./dziennie) 6. 1,5 litra wody/dzienie

Jestem po udarze niedokrwiennym ( przeszłam 2 lata temu, miałam 47 lat), neurolog zalecił mi zbadanie poziomu białka c i białka s w krwi i okazalo się jak stwierdził potem hematolog, że mam trombofilie białka s . Jestem pod scisłą kontrolą lekarska biorę WARFIN w zalecanej dawce.

Gość beti12beti

Złote mleko pod takim tytułem jest przepis na zimne stopy i dlonie tez krzepliwosc krwi Wszystkie skladniki w nim zawarte pomoga utrzymac Ciebie przy zdrowiu Zlote mleko 1 szklanka mleka 1łyżeczka kurkumy Na czubku łyżeczki: imbir,cynamon,kardamon 1łyżeczka masła sklarowanego 1łyżeczka miodu Pic 1 lub 2 x dziennie Cudowne lekarswo przy tym bardzo smaczne polecam Pozdrawiam