Gość basiaenka Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam! chciałabym sie dowiedziec jak najwiecej o tej chorobie jesli ktoś moze mi powiedziec to bede szczesliwa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ixi Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Wierz mi będziesz bardziej szczęśliwa jesli sie nie dowiesz. Jeśli bardzo chcesz to w wyszukiwarce wszystko znajdzesz - nawet na tym portalu. pozdrawiam ixi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krysia22 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Tak wlasnie podpisuje sie pod wypowiedzią IXI :( Tez niestety Choruja na zespol Barlowa :( Ale coz Choroba nie wybiera Pozdrawiam Wszystkich Choruszkow :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość malutka Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Wiam! Moze mi ktos powiedziec cos wiecej na ten temat? czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza
mik Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Co byś konkretnie chciała wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi