Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Amfetamina i zastrzyk testosteronu

Gość sportoweiec

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sportoweiec
Witam bardzo serdecznie w kwietniu skoncze 20 lat. gram w tenisa od 8 roku zycia swoja przygode z amfa zaczalem rok temu. nie bralem za wiele pomyslalem sobie ze sprobuje i dam sie spokoj, i stalo sie bralem regularnie robiac sobie przerwy tam dwutygodniowe, wszystko bylo gites dopoki 1,5 mesiaca temu nie przesadzilem jedząc tego sprzeta 1.5 grama. nie moglem ustac w miejscu pozniej mnie wykrecilo na lozko ale o dziwo nie stracilem przytomnosci myslalem ze umre chodz bylo mi to calkowicie obojetne czy umre czy nie wyluzowalem sie wzialem jakies dwie tabletki od matuli na uspokojenie i przeszlo. minal tydzien poszedlem normalnie na korty moglem juz grac. pod miesiacu znowu nie wiem co mnie napadlo i zjadlem cwiartke czulem sie elegancko tylko mialem wrazenie jak chodzilem czy biegalem ze serce jakby drżało. na zwale wpadlem na *rewelacyjny* pomysl zeby kolega mi zrobil strała testosteronu zeby mnie wzmocnic. Nic tam niby sie nie stalo takiego skoczylo mi cisnienie noi tchu mi bylo brak to bylo w ten piatek przez sobote i niedziele z domu sie nie wychodzilem dopiero dzisiaj normanie moglem pojsc do szkoly no ale czuje ze te serce jak by bylo napompowane rano wstalem cisnienie 120:76 niby ksiazkowe ale nawet chodzenie sprawia mi trudnosc kurde boje sie ze w tenisa juz nie pogram jak myslicie pozamiatane juz ? ja mam nadzieje ze to minie tak jak wczesnie chodz nawet teraz jak siedze tutaj czasami zaboli tzn zakuje tak z tyłu dziwnie bardzo prosze o jakies rady bo nie wiem czy to samo przejdzie.
Gość sportowiec2
Chlopie ty sam nawet niewiesz z czym zaczoleś igrać testosteron to chormon jesli tylko raz to braleś to pól biedy skutkiem ubocznym brania tego moze być np.szybki wzrost koćci miękich uszy nos paznokcie nie ingeruj w chormony to cie zalatwi i jeszcze biale mozna sie od tego przekręcić
Gość sportowiec
wiem ze mnie pojj... ze mam takie pomysly ale myslalem ze to mnie wzmocni tzn nie myslalem *lol2* nie no nie ma co sie smiac chcialem sie jeszcze zapytac czy jezeli posci mnie to do piatku to narazac serce na wyslek rzedu 3 h dziennie po dwa razy na turnieju ?:* jak masz gg to podaj pogadamy
Gość sportowiec2
Niewiem takich konkretów ale ja bym poszedl do jakiegoś lekarza z chormonami niema zartów.Ja kiedyś tez mialem podobny pomysł i strasznie chcialem być napakowany zalatwilem prologatum testosteron i mysle sobe pół roku i pudzian ..... ale cos mnie skusilo i poszlem do lekazra jeszcze po jakieś farmacełtyczne dopalacze i zapytalem go o takie sprawy jak wyzej i niechce juz nigdy zadnych wzmocnień takie zeczy musi kontrolować wnikliwie lekarz mozna poprostu strasznie sie zkrzywdzić a niemam gg.
Gość Sportowiec3
No faktycznie *chormony* to straszliwa rzecz, mogą *zkrzywdzić*. Więcej szacunku dla czytających Panowie. Co do teścia wiadomo, doping od zawsze był i będzie stosowany - natomiast nie wolno robić tego na własną rękę. A i odnośnie skutków przyjmowania testosteronu to nie demonizujmy - ogon od razu od tego nie urośnie, za to może wzrosnąć ciśnienie, pojawić się syfki oraz inne cuda. Przy dłuższym stosowaniu, wiadoma sprawa reszta skutków ubocznych. Panu sportowcowi2 chyba się pomyliło z hormonem wzrostu (HGH) nieprawdaż ? Co do amfy - idiotyzm do potęgi, o tym już nie trzeba dyskutować bo to debilizm brać to a brać na dłuższą metę to już tragedia.

Mogłeś mieć *Ukryty Zawał*. Nic takiego po czym nie da się dalej żyć. Pewnego rodzaju ostrzeżenie że wszystko ma swoje granice i możesz je przekroczyć. Testosteron Syntetyczny to już inna bajka... Tu trzeba najpierw zdobyć odpowiednią wiedzę, rozmawiać z ludźmi którzy w tym są od wielu lat, ROBIĆ CO MIESIĄC BADANIA w celu sprawdzenia jaki mamy poziomy hormonów... no i wtedy możemy zbudować ciekawą sylwetkę z minimalnymi stratami dla zdrowia.. Syntetyczny Testosteron nie jest czymś jak Amfa, Marycha, Hasz, LSD, Kwas... On nie jest tego typu doświadczeniem że spróbowałeś tego tego i tego i teraz testosteronu spróbowałeś... Po narkotykach organizm może bez problemu dojść do homeostazy ale po podawaniu syntetycznych hormonów nie bardzo... po 3 tygodniach średnio twoje naturalne narządy produkujące i równające hormony w ciele zaczynają się *blokować* i kulturyści o tym wiedzą ale też mają fachową obsługę lekarzy, sztaby szkoleniowe a i sami mają wiedzę a Ty... Masz to wszystko... Będziesz wiedział jakie leki wziąć na pojawiajace się efekty uboczne... Lekarz będzie prowadził twoje *odbloki*.. Puentując.... Jeden strzał teścia nic nie zaszkodzi ale wejście na cykl już wymaga posiadania dużej kasy na badania i obsługę lekarzy no chyba że ktoś chce brać koksy po piwnicach i nie przeszkadza mu ze za dwa lata mu wyrosną cycki.

Po drugim wersie przestalem czytac bo pisales to nacpany. Idiota. Tesc ppdbija cisnienie do 160/100 , ścierwo do 200 nawet, sam bylem świadkiem.  Do tego wystarczy, ze jestes np dosc impulsywny i schodzisz na zawal idioto. Albo cpanie albo sterydy

Nacpasz sie i czytasz o tym co chcialbys robic, nie byc cpunem tylkp sportowcem, kupiles sobie 10 strzalow testa i z wykreconym ryjem piszesz posta do tresciwych ludzi, ktory ani nie trzyma sie kupy i jest totalna fantazja. Czytam to po ponad 10 latach odkad to napisales. Ciekawe czy Jeszce zyjesz.. a jesli tak, to jak wygladasz Ty i Twoje zycie.