Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Agaficek, boję się tylko zmiany leków na inne i dlatego mam ciągle te same. Człowiek uzależniony to taki, który nie odczuwa ulgi po zwykłej dawce i dlatego ją sobie zwiększa aby podziałało. Skoro ja mam jeden lek w minimalnej dawce, brany sporadycznie i od tylu lat mi pomaga, to chyba nie jestem uzależniona, prawda? Nie chcę cię namawiać do brania afobamu, ale proponuję abyś spróbowała tylko raz w ciężkim momencie wziąć 1/4 tableteczki. Taka ilość to nawet nie jest minimalna dawka terapeutyczna, każdy lekarz Ci to powie. Nie ma absolutnie żadnego ryzyka, by Ci się coś po nim stało!

Gość agnieszkaficek

No to niezle agniesia nie jestem sama,bo on tez wroci gdzies okolo22,ale musze sie wam pochwalic moja lekarka zalatwi mi prace po tej terapi,powiedziala ze bende sprzatac dom lub mieszkanie w katowicach i czesto jest tak ze jej znajoma nie ma z kim dziecka zostawic i moze bede tez tego dziecka pilnowac,fajnie co?

Agnieszkaficek co to jest by 6 letnie dziecko bić!! tak te upały daja wkosc ja na szczescie dzis ich nie odczulam ale jutro ma byc 32 stopnie i dotego deszcze wiec duszno bedzioe pewnie:/ moj byly ciagle pisze do mnie ze chce sie spotkac, ja mu pisze ze ma dac na alimenty i niech go nei obchodzi na co bo to na dziecko i wie co on potrezebuje, a ten mi pisze ze chyba mnie kocha ZE TO WSZYSTKO ZNOSI!! grr....staram sie byc mila by sie nie denerwowac ale on nie rozumie niczego, potem mi proponuje sex bez zobowiazan, tak sie wkurzylam!! i mu to napisalam. wiecie juz nic nie bede mu odpisywac w dialogi sie wkrecac bo sie tylko denerwuje tym ze sie nie przejmuje niczym i tak nas traktuje. zrobilam jeden krok nie denerwujac sie widzac go to teraz zrobie drugi i nie bede sie wdawac w zadne dialogi z nim co nie jest zwiazane z dobrem naszego dziecka. blad zrobilam ze pisalam z nim, : / teraz to naprawie

Magdzik23, Ty się nie wdawaj z byłym w dyskusję...on liczy na litość, bo cię zna, nie ma pieniędzy na sex z k... to udaje, że Cię kocha i się nabierzesz, kurka wodna!...aż ja się wkurzyłam na niego!! ja już znam te gatki facetów co tylko o sex darmowy im chodzi, na Twoim miejscu bym wogóle nie wdawała się z nim w dyskusję. A alimenty sądowo ma przyznane? bo jak nie to musisz go podać.

Aga1791, kochana mam do Ciebie ogromną prośbę! Pisałaś o tym, że potrafisz sama zrobić sobie paznokcie żelowe i masz do tego sprzęcik. Zaintrygowało mnie to, bo marzyłam o takim czymś i sprawdzałam na allegro co jest do tego potrzebne. Zgłupiałam kompletnie jak zobaczyłam ile jest tam do wyboru i zrezygnowałam. Czy możesz mi pomóc? Chodzi mi o to, żebym mogła pokryć swoje własne paznokcie właśnie tylko żelem, bez przyklejania tipsów. Co musi być w takim zestawie? Raz zrobiłam sobie tipsy u kosmetyczki. Nie wiem, czy to jej wina, czy to tak jest, ale jak trzymałam ręce w tej lampie czułam taki potworny ból końcówek palców, że zaciskałam nogi z bólu i wyciągałam te palce z lampy a ona na mnie krzyczała, żebym tego nie robiła. Potem tak mnie bolały opuszki, że nawet naczyń nie mogłam myć w ciepłej wodzie. Czy przy nakładaniu samego żelu też tak boli? Czy trzeba też piłować paznokcie pod żel? Jakiej mocy wybrać lampę i co jest mi potrzebne do wykonania? Proszę Cię napisz mi co jest potrzebne w zestawie, ok? baaardzo dziekuję!

Agnieszkaficek, super!! nie bedzie uzalezniona od chlopaka, baskabaska, nie moge zmienić numeru bo mam na abonament na 3 lata, A poza tym zaraz by mi robil awanture ze mam jego dziecko i zmieniam numer itd itd, macie racje nie wdawac sie w dyskusje, stara ja sie pojawila piszac z nim ktory mnie wyzywal przy znajomych ze az chuczalo i do syna nie przychodzic 3 tyg i opowiadal wszystkim ze to moja wina bo mu go nie daje:/ bo powiedzialam mu ze tylko w mojej obecnosci moze go widywac bo jest agresywny, i on mysli ze jak raz bedzie mily to ja nagle polece na kazdy tekst i prozbe... ej znacie jakie dobre ziolowe leki ktore pomagają? bez recepty cos zamiast meliski, bo mialam 2 razy po wypiciu atak i teraz sie boję:/