Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Agaficek ja jeszcze nie wzięłam tego doxepinu. Czekam aż mój wróci, pojechał teściową zawieźć na działkę. Chcę żeby był w domu jak to wezmę, bo inaczej się boję. jezu co my mamy z tymi naszymi głowami. Jak ja bym chciała wrócić do czasu sprzed 2 lat. Ja puls to miałam wczoraj 105. Wzięłam validol i jakoś usnęłam a rano znowu, ale nie mierzyłam. No i nie poszłam do pracy. Cholera w końcu mnie zwolnią. Ale zaczyna mi się robić wszystko jedno.

Gość agnieszkaficek

A najlepsze jest to ze to tylko w naszej glowe no ale dlaczego to serce tak szaleje,uwierz mi ze ja tez mam juz dosc tej choroby tego wszystkiego i bydzia zalezna od kogos,to jest takie ponizajace w moim przypadu bo musze siedziec cicho bo inaczej zostane z dziecmi sama.ja tez wczoraj mialam caly dzien puls109

Gość agnieszkaficek

Aga jak sie bojisz calej tej tabletki wziasc to zrob tak jak baskabaska otworz i wysyp pol,ja kiedys dostalam traxene i tez to bylo w kapsulkach i otwarlam i polowe wysypalam ale ja potej tabletce dostalam takie leki ze godziny pod kadra lezalam i plakalam tak sie balam i potem pod ta koldra zasnelam

Agaficek nie brałam magnezu. Wziełam tylko validol. Teraz czuję, że też mam podwyższony puls, ale nie będę mierzyła. Mój już wrócił, więc chyba trochę poczekam i wezmę ten doxepin. Spróbuję, może mi pomoże. Aż się boję co będzie jutro, czy pójdę do pracy. Mnie też denerwuje to, że tak ciągle skacze ten puls raz 76, potem 100. Ja wiem że to od nerwicy, ale wszystko jedno i tak mnie to martwi. Widocznie tak już mamy.