Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

A na jim jam lecial kiedys barnik i przyjaciele to byl taki rozowy dinozaur i jak ta bajka sie konczyla to ten dinozaut z dziecmi trzymal sie za rece i spiewal kocham cie a ty mnie wsrod przyjaciol to sie wie jak przytule ci i buziaka tobie dam ty mi powiesz kocham cie to ja z dziecmi tez musiala za rece do tego dwa misie i heja kolysanie sie spiewanie i tulenie i calusy

Dziewczyny idę się położyć, zjeść i wziąść to triticco, jeśli jutro atak mnie weźmie jadę na pogotowie albo dzwonię do psychologa. Moja kochana paNI dr, wraca za tydzień dopiero, to dzięki tej babce się trzymałam bez leków! naprawdę dla niej to wsyzstko takie proste było, tak mnie uspokajała, moja mama mówi bym nie brała ich, żebym zorganizowała sobie dzień. i powiedziała że on ten psychiatra oprócz leków powinien mi pomóc mentalnie, żeby zobaczyć w jakim ja stanie jestem, uspokoić a nie stwierdzać, że jestem zdrowa, a to ma z wkurwienia wieć proszę brać mocne leki:/

Gość agnieszkaficek

2 miesiace i bedzie rok jak moja mama nie zyje a ja dalej tak cierpie z tego powodu kupie jej najwiekszy bukiet roz czerwonych nawet jak bym miala za niego dac 100 zl tak ja kocham,no ale niechce o tym myslec bo juz usmiech z twarzy mi uciekl

Agniesia ale jeśli mam gorzej po nich wszystkich, nie odstawiam całkiem leków poprostu będę je teraz zmniejszać, nie będę brać tego w taki sposób jaki on mi to przepisał. właśnie zjadłam tabletkę, potem zjadłam kolację i tak mi się źle zrobiło, że w kiblu wszystko wolądowało:/ wiec nie biorę kolejnej tabletki bo moze ona akurat została:/

Gość Rozyczkaaa

Kochane ja wpadłam zyczyc wam spokojniej nocki i przedewszystkim lepszego jutra;* posiedziałabym tu troszeczkę ale idę odespać wczorajszą noc nie spałam prawie od 1 do 5 ;( srasznie mi było niedobrze i nie mogłam zasnąć. Buziaki serdeczne ! kolorowych snów :) Niech kazdemu z nas przyśni się sen proroczy o wyzdrowieniu z tej paskudnej cholery:*