Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

AGA1791! Kochana ja nie pisałam, że mam te objawy bez przerwy, leki pomogły mi je wyciszyć ale nie zrobią tego całkowicie. Musiałabym być na alproxie non stop i regularnie wtedy by nie występowały. Ale niestety wpadłabym w uzależnienie a nie chcę. Nadal mam niektóre objawy ale w duuużo mniejszym stopniu i raczej pojedynczo. Tak więc widzisz, że mam gorsze i lepsze dni, chociaż tych lepszych jest o wiele więcej. Strasznie rwie mnie w biodrze więc na pewno będzie wkrótce deszcz. Zaraz więc natrę się specjalnym płynem robionym w aptece, który zaaplikowała mi moja dr. Jakby mi któś wkręcał wytrych w nogę, tak cholera boli...

Megi71 to ok, bo już myślałam, że się faszerujesz i dalej masz te objawy. Magdzik23 jak mi Cię szkoda, miałaś taka nadzieję. Ah ci lekarze. Czasami się zastanawiam, gdzie oni się uczyli. Oni powinni być dla nas chorych podporą i wzbudzać w nas zaufanie. Ja na początku leczenia chodziłam do takiego psychiatry, brał za wizytę 200 i przysypiał na sesji, bo był po 72 godzinnym dyżurze. Szok!!! Po drugim takim razie po prostu więcej do niego nie poszłam. Magdzik a może ty po prostu zmień lekarza. Przecież nasze zdrowie zależy od nich!

Dziewczyny to coś co mi kumpela wysłała, przeczytajcie to sobie, ja jestem w połowie, zmienię na pewno lekarza, nie pójdę więcej do niego. boję się śmierci tak jak na początku jak nie gorzej!! całe me ciało drętwieje. to link http://forum.kardiolo.pl/temat7069.htm

Proszę bardzo: 5-HTP, aminokwas pozyskiwany z rosliny, podnosi poziom serotoniny i wyrównuje wahania nastroju. W aptekach pod nazwą APPTRIM, który zawiera 5-htp w małej ilości, kosztuje ok.30-40zł. Zagraniczne są drogie - 200mg ponad 150zł. Tanim żródłem tego zioła jest allegro. 50 gram nasion kosztuje ok. 15zł. 50 gram to chyba 5 deko? Na ile to starczy, na raz? Za tyle kasy? No i działa tylko na nastrój nie na lęki. Jeszcze nie wiadomo, czy ma skutki uboczne. Może to jakiś narkotyk? Brr nie kupię tego za nic, ale zapytam kiedyś na wizycie u lekarki. Hm, ciekawe czy to zna