Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Megi71 tak jak pisałam boli mnie często kręgoslup czasami az z gory na dol i az tak jak bolą korzonki. Doktorka mi powiedziała,ze to od ciązy nadwyrezony bo synek urodzil sie duzy a ja tez duzo przytylam w ciązy. A czytalam tez ze od znieczulenia zewnątrzoponowego tak dlugo moze bolec. Bo mialam cesarke. Czasami jak sie zegne to sie wyprostowac niemoge. Wiem ze mam skrzywienie lekkie kregoslupa .

Kochane nerwuski, miło mi tu gościć, bo mi się humor poprawia i zawsze żal rozstawać, ale jutro do pracy buuu. Zrobię sobie jeszcze plussssza i wskakuję pod kołderkę. Cały czas myślę o każdej z Was i chciałabym móc biec zrobić tuli tuli gdy zle się czujecie bo też to znam. Trzymajmy się razem, bo tak łatwiej pokonywać tę zgagę nerwice. Spokojnej nocki! Do jutra pa pa...

Agniesia, o Twoim kręgosłupie to nie poczytam, bomusiałabym nie jedną a kilka całych nocy czytać, tyle jest tego haha, a o nerce agificek to czytałam, żeby się już nie nakręcała, bo mi jej szkoda, tak jak i innych.. Nie było mnie na forum z pól godzinki, bo miałam telefon, a tu już 2 strony wyskoczyły, nie nadązam cholerka... Dobrej przespanej nocki życzę!

Dziendoberek Wszystkim. Magdzik mi tez sie zdaje,ze Ty popadasz w depresje,a to niedobrze. Musisz sie wziąsc w garsc zeby nie dopuscic to jej pogłebienia. Idz do lekarza,bo Ty musisz brac jakies leki,ktore by Ci pasowaly. A teraz sprobuj sobie pic herbate z dziurawca i jak najwiecej wychodz z domu i rozmawiaj z kims. Ja tez mialam poczatki depresji i jest to cos okropnego!

Gość agnieszkaficek

Madzik wiem co czujesz bo ja popadalam w depresje po smierci mamy nie mialam na nic sily dwa miesiace w lozku spedzilam nie mialam na nic sil nawet dzieciom obiad ugotowac ale pewnego dnia powiedzialam koniec wstawalam sprzatalam i z braku sil plakalam plakalam bo bylo mi slabo nie mialam na nic sil i tak co dziennie balam sie zostawac sama w domu moj facet musial obcej kobiecie placic zeby zemna siedziala ale pewnego dnia ona nioe mogla przyjsc i od tego dnia zostawalam sama i mimo tego ze nie mialam sil to walczylam i walczylam bez lekow

Witam dziewczynki. U mnie dziś fatalnie. Pół nocy nie przespałam tak mnie rwała lewa ręka, że już byłam o krok od wezwania pogotowia. Dzis też nie lepiej. Ciekawe co mi powie mój doktor we wtorek. Może coś wymyśli, bo ja już nie mam siły. Już widzę widmo nie pójścia do pracy we wtorek. Mam nadzieję, że się nie spełni. Magdzik dziewczynki mają rację. Może ty musisz zmienić lek. Ja do dziś nie mogę dopasować leku. Z jednej strony chcę, aby jakiś mi pomógł, a z drugiej boję się je brać. Dostałam ten lorafen i nie wzięłam ani jednej tabletki bo się boję uzależnienia. Baskabaska szukałam o tym leku co pisałaś, ale nie ma go w Polsce i różnie o nim piszą. Jedni, że uzależnia drudzy, że nie, ale skutków ubocznych prawie nie ma więc nie wiem czemu go nie ma u nas na rynku. To węgierski lek. Pozdrowionka

Gość Rozyczkaaa

Witam Was u mnie tez wcale nie ak dobrze nie spałam w nocy głowa mnie bolała z lewej strony i strasznie było mi niedobrze.Dziś rano poleciałam od razu do łazięki bo strasznie mi burczało w brzuchu nie wiem czy to jakaś grypa zoładkowa czy co ;/