Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też tak nieraz mam straszny scisk kolo mostka az uczucie ciepla a potem kolatanie sercaa i mysle o nerwicyyy wiec poznej przechodzi... najgorsze jest jak dobrze sie czuje a tu nagle cos mnie zakuje obok serca od razu panikuje niepotrzebnie... coz trzeba sobie radzic. Jak wyzej powiedzialysciee znaczysie ktorys z psychoterapeutow ze nerwica nie zabija. Tylko co wtedy jesli czesto zdarze sie mocne kolatanie serca ze stresuuu.... czy ono tyle wytrzyyma ??

Kiedyś, moja babcia wezwała pogotowie, bo było mi bardzo słabo, a byłam po wyrwaniu zęba, tydzień czasu spałam na podłodze w kuchni przy lodówce bo jak było mi zimno to tak bardzo nie bolało:/ bo mi zakażenie się dostało do rany i nic nie działało, a tabletki przeciwbólowe które brałam mogły być w urzyciu tylko kilka dni bo potem się kreciło w głowie a do tego zjadłam antybiotyk na pusty żołądek i chodziłam i robiłam wszystko w zwolnionym tempie . no, i jAK przyjechalo pogotowie to mnie badalo, zrobili mi nawet na miejscu ekg serca itd zbadali i mówią ,pani zawału nie dostanie, jest wszystko ok, prosze pić dużo wody itd ale Pan zerkną mi w buzie , zaczął coś notować i nagle chodząc po pokoju w rozmyśleniu zaczał mówić do mnie...hmmm mam pewną teorię co może Pani być, gdyż ten biały nalot w pani buzi....a ja się wtedy zrobiłam czerwona i powiedziałam....przepraszam przed chwilą zjadłam mojemu synowi kaszkę bo nie chciał...eh i pojechali:D