Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marysia25

Agnieszkaficek ta lekarka bzdury opowiada, wypisywałam sobie kolejne opakowania lekarstw w piątek i można było, zmień może lekarza na takiego który ma jakieś ludzkie odruchy. Jak można kazać czekać komuś kto jest w tak złym stanie jak Ty. Nie chodzi przecież o to , że nie umrzesz , a o to że cholernie się męczysz. Ja pojechałam do rodzinnego prywatnie w sobotę, a jak zobaczył w jakim jestem opłakanym stanie nie wziął ode mnie ani grosza i jeszcze dzwonił do mnie w niedzielę , żeby się dowiedzieć jak się czuję.

Gość agnieszkaficek

Dzisiaj mojwj pani dr nie bylo byla tak mloda prosto po studjach ona jest do niczego ona mi to kaze ziolami leczyc ziolami ja sie lecze juz 9 miesiecy i co i nic cholera.napiszcie czy to prawda ze przez nasza nerwice oslabia sie organizm i serce

Rozyczka, a robiłas badania w kierunku tarczycy.? Hanusia mnie tak kiedys tygodniami skronie,czoło bolaly,myslałam,że to zatoki albo alergia ale nic nie pomagalo. Teraz tez bolą ale tak sporadycznie,przeważnie przy zmianie pogody tak jak np.dzisiaj az oczy bolą i w głowie sciska. Agaficek nooo kobito i dało sie samej wyjsc z domu! Baskabaska Ty stosujesz ten korzen arktyczny mam pytanie on jest taki drogi???

Hanusiak nie wmawiaj sobie choroby,ale skontroluj dla świętego spokoju ciśnienie tętnicze bo nadciśnienie daje podobne objawy a skupianie się na objawach dodatkowo pogłębia doznawane odczucia.Zimne nogi,sinawe dłonie to objaw słabego krążenia krwi.Należy skonsultować to z lekarzem.Również nerwica to często odczuwanie zimna bezprzyczynowo.

Agaficek samymi ziołami na tym etapie się nie wyleczysz, sama widzisz, że trwa to 9 miechów i nie ma efektów. To prawda, że nieleczona nerwica osłabia i serce i organizm, ąle tylko dlatego, że jest nie leczona odpowiednimi lekami. Więc zacznij brać lekarstwa kobieto!

Witam kochane dziewczynki. Bardzo się za Wami stęskniłam. Widzę, że jest trochę nowych osób. Witam w naszym przytulisku. Jestem na urlopie. Już ostatni tydzień (cholera nie wiem jak wrócę do pracy). Nie miałam dostępu do neta, ale poczytałam dzisiaj Wasze posty i widzę, że w moim podłym samopoczuciu nie jestem osamotniona. Strasznie mi Was żal. Czy to kiedyś minie? Da nam trochę odsapnąć? Odstawiłam pramolan i co prawda nie mam tych cholernych zawrotów głowy, ale za to wszystkie inne *przyjemności* wróciły jak bumerang i doszły jeszcze nowe. Jutro wracam do domciu, może mi się trochę poprawi. Na razie budzę się w nocy zlana potem, serducho wali i nie mogę dalej usnąć, potem jakoś usypiam a rano budzę się cała odrętwiała. Jezu czy Wy też tak macie? Dzwoniłam do mojego lekarza, od dziś do piątku wystawi mi zwolnienie i do tego coaxilu co biorę mam brać lorafen (przepisał mi go jak odstawiałam pramolan, ale nie wzięłam ani jednej tabletki bo się boję uzależnić). Teraz też nie wiem czy go wezmę, a tak chciałabym choć na trochę poczuć się dobrze. Do tego już 5 dzień boli mnie głowa jak diabli. Nawet tabletki nie pomagają. Pozdrawiam Was serdecznie i napiszcie czy ktoś brał ten lorafen, bo trochę o nim poczytałam i wszyscy piszą, że szybko uzależnia i to bardzo. Buziaki

dobry wieczór kochane kobitki! agaficek ,, bierz jakies leki bo zle to wyglada , one cie uspokoja a na poczatku zawsze mozna sie zle czuc i wiele osób robi bład ,ze sami odstawiaja leki.Złe samopoczucie po lekach moze trwac do 2 tyg , tez tak miałam , organizm musi sie przyzwyczaic . czasami jak nie przechodzi to lekarz zmieni i na pewno cos dobierze. Dzisiaj czułam sie do południa super a pózniej w pracy zaczęło mi sie krecic troche w głowie , no ale pogoda jest tak zmienna i oczywiscie miesiaczke dostałam , ful serwis hi hi.do domu wróciłam padnieta , musiałam sie połozyć , pózniej przeszło