Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Rozyczkaaa

Witam nocką ;* czekam jak mi maść wyschnie na karku i idę lulu :) boli mnie kazdego dnia raz moco raz słabo najgorzej jest nad ranem ;/ teraz mnie tak bolał ale 1 raz wyprobowałam masc rozgrzewajaca i o dziwo lekko przechodzi kiedys nic nie przechodziło. Dobranoc kochani !

ostatnio byłam w Błędnych Skałach i na piechote przez góry zxwiedzałam wszystko po kolei , kaplice czaszek i inne ciekawe miejsca . Przeszlismy ok 25 km az do samej Kudowy 1 byłam padnieta ale było super .Mój facet tez kocha góry i to mi sie podoba

Agaficek ja zaczęłam na siłę pić, bo się kiedyś wystraszyłam tak na poważnie gdyż moja mama też tak nie piła, nawet w szpitalu jak była to mówiła że *nie chce jej się pić to nie pije* (zamrła na zawał) ale wtedy to chyba też krew się robi gęsta i niedobrze jest wtedy na krążenie. A ten potas to tak myślę ubywa wraz z potem a nerwica też swoje robi, albo odwrotnie, to brak potasu, magnezu itp. powoduje nerwicę.

u mnie dzisiaj był o takie piekne niebo pod wieczór ,ze dawno takiego nie widziałam zjawiska , czerono niebieskie a zarazem pomaranczowe niebo w tle z tyłu ( troche brzmi dziwnie) było granatowo i po pewnym czasie wyszła piekna tecza ! załuje ,ze nie zrobiłam zdiecia buu

Dobry wieczór kochane i zaraz dobranoc! Wpadłam na chwilkę poczytałam Wasze wpisy aby być na bieżąco. Byłam dziś pierwszy dzień w pracy, jakoś poszło i pomału wchodzę w rytm. Byli u mnie rodzice i dopiero poszli, bo ja dziś mam urodziny. Okrąglutkie! Trzymajcie się i nie dajcie choróbskom! Jeszcze raz polecam Wam tego Jacobsona, bo się po tym kapitalnie zasypia. Wypróbowałam i polecam z całego serducha! Pa pa