Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Ja mam dzis znow jakis gorszy dzien znow mnie jakies glupie mysli nachodza,zastanawiam sie czy ja jeszcze kiedys bende mogla sie cieszyc zyciem mam juz dosc tej choroby.mam dosc strach przed wyjsciem z domu i przed tymi glupimi myslami

Witam pierwszy raz dziś, znów dziś plażowałam ale tylko 1,5 godzinki, spalić się nie mam zamiaru, niektórzy tak nadrabiają ten brak slońca, że chodzą popaleni po leżeniu parę godzin na słońcu. Z tym leczeniem lekami ta tak jak Megi71 pisze i ja kiedyś pisałam, że ten xanax (afobam) tylko wspomagająco dopuki antedepresanty nie zaczną działać . Ja w torebce mam w pudełeczku stale tylko połóweczkę afobamu już chyba z 5 mscy i jeszcze jej nie wzięłam ale psychicznie czuję się lepiej jakją mam i np. gdzieś dalej się wypuszczę. Oprócz tego dużo magnezu, potasu i wit B complex biorę i naprawdę czuję się wzmocniona. Agnieszkaficek, czy wzięłaś te kropelki wczoraj na noc?

Agnieszkaficek, ten potas to bierz, ja dostawałam w szpitalu i potem w domu długo brałam ale jak zrobiłam badanie to miałam potasu już w normie i teraz biorę go co drugo dzień 1 tabl, a czasem robię sobie przerwę, bo jak jest za niski potas w organiźmie to na serce źle działa i dlatego ja wtedy w szpitalu wylądowałam niby na zawał, miałam wtedy cholesterolu za dużo, a potasu znacznie poniżej normy, nawet nie wiedziałam. Agniesia, deszcz to podobno ma być ale się jutro okaże gdzie...

W międzyczasie bylam kolację sobie zrobić...haha, bo u mnie to każdy sam sobie robi i o różnej porze. Powiem Wam, że ja mam ostatnio jakieś nowe objawy albo jakaś choroba oczu mnie bierze, mianowicie kilka razy na dzień tak mnie zaczynają oczy piec jakbym cebulę kroiła i nie mogę oczu otworzyć i patrzeć normalnie tylko łzy mi lecą dopiero jak się wyłzawię i powycieram chusteczką to mija mi, już sobie myślę o jaskrze, muszę poczytać w necie...