Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdzik23

Dziewczyny pojechałam po badania eeg głowy i tam coś mi wyszło jakieś zmiany i jak na złosc moja Pani dr wyjechala na urop i do tego napisali ze cos mi sie nasila przy hiperwentylacji ale orzeczenie ze szybko do kontroli z tymi zmianami. czyli pewnie kolejne badania mnie czekają. za dwa tyg, neurolog, za tydzien psycholog. la la la, sama dzis w mieszkaniu mym dawnym zostalam sprzatac dla mej przyjeciolki by spala niedaleko mnie

Witajcie wieczorkiem forumowicze! Ja dzisiaj plażowałam i gorąco nie było, tak lubię,bo fajny wiaterek był i sie nie spociłam.Napromieniowałam się i naładowałam energią i to jest właśnie ten stan samopoczucia który lubię ale leki biorę tak jak brałam. Niektórzy się boją zacząć brać, a ja boję się przerwać haha Mój mąż miał dziś gastroskopię..brrr i jego takie badanie nie rusza, a ja na samą myśl mam drgawki,. Też biedny cierpi, bo ciągle boli go żołądek i okazało się, że ma zapalenie żołądka i dwunastnicy. Moim zdaniem (i ciągle mu o tym mówię) on powinien też brać coś na nerwy, bo strasznie wybuchowy jest, a na żołądku się skupia. Nie ma takiej nerwicy lękowej jak ja tylko jest holerykiem.

Agnieszkaficek, nie czułam się od razu normalnie jak zdrowa, bo musiałam na noc ten afobam brać, gdybym go nie brała to wcale bym nie spała. Po antydepresancie przez ok. 2 tyg. czułam się jak przed braniem, a może i trochę gorzej ale stopniowo w miarę upływu czasu mogłam stopniowo odstawiać agobam, a potem zmniejszyłam sobie dawkę antydepresanta do 0,5 tabl na dzeń.