Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Wiecie mi sie w tej glowie robi cos dziwnego tak mi w uszach szumi i tak jak by mi sie tak krew wlewala i tak dziwnie mi slabo ide jutro z tym do lekarza i te bole w tej klatce piersiowej moze ja mam chorobe wiencowa ja juz sama niewiem czy to aby napewno nerwica ale mam balagan w glowie,doradzcie cos bo zwariuje

Afobam to w zasadzie to samo co alprox, bo z grupy benzodiazepin. Czemu Ty się tak męczysz. Wez połóweczkę. Od takiej dawki nikt się jeszcze nie uzależnił, zwłaszcza, że nie musisz brać go stale. Po za tym jest to lek o krótkim działaniu. Zaufaj mi, a poczujesz ulgę...

Musze stąd zmykać, bo moja pociecha wróciła od babci i chce na komputer. Tak na odchodne, chciałabym rzucić pewien temat do dyskusji. Jak wygląda u Was sprawa z...hmm... sexem? Dla mnie może on nie istnieć. Wiem, że te wszystkie lekarstwa obniżają libido, ale u mnie zlikwidowały go chyba całkowicie. Jeszcze tu wrócę, a na razie buziole...

Witajcie, dziś jestem tu dopiero pierwszy raz, bo musiałam z młodymi plażę zaliczyć..hihi, może to jedyna i ostatnia okazja... Agnieszkaficek, ja brałam , jak wiesz afobam, teraz już dawno nie biorę ale naprawdę mi *życie uratował* w najgorszych momentach bez niego bym nie wytrzymała bez hospitalizacji. Tylko tego się nie bierze tylko równocześnie bierze się antydepresanty i jak zaczną działać to afobam stopniowo się odstawia. W czasie brania tego afobamu wcale nie byłam psychiczna ale taka wyciszona i więcej spałam, jak się porządnie wyspałam to było mi lepiej.