Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Ja po tej terapi zawsze jestem zmeczona i taka dziwna mimo ze to trwa tylko pol godziny,wszystkie spomnienie do mnie wracaja bo ja niemialam kolorowego dziecimstwa zreszta teraz tez niemam za dobrze cale moje zycie to porazka

Gość zuzanna777

Hej wszystkim Ludzie mój mózg jest czysty bez żadnych zmarszczek rezonans wyszedł dobrze powinnam się cieszyć ale jakoś nie mogę bo lekarz neurolog powiedział zebym zaczęła brac leki od nerwicy bo te wszystkie objawy to właśnie ona tylko że ja już nie chce brać leków o silnym działaniu bynajmniej na razie tym bardziej że mój psychiatra powiedział że sobie świetnie radzę bez leków i którego mam teraz słuchać ???????????????? Co wy byście zrobili????????????????????

Ja chodziłam tam po to żeby wyrzucić to z siebie. A jak ja mu opowiadłam co mi się dzieje,to on patrzył na mnie jak na psychopatke i mówi mi tak: wie pani co ja też sie boję tego co pani mówi,więc wyobraź sobie jaki ja wtedy dopiero mialam lęk. Albo mówię,źe nie nawidzę tesciowej,a on mi a wie pani kim ona jert a ja mu,ze dla mnie nikim,więc on znowu na mnie bla bla bla . I tak to wyglądało ja swoje,a on swoje.

Gość agnieszkaficek

Aha to zeczywiscie dziwny teraupeta ale ta moja tez jest dziwna niewiem nie umiem tego opisac ale cos mi w neiej nie pasuje opowiadalam jej moje dziecionstwo o muwie jej ze mama pila jak bylam mama musialam sie siostra opiekowac i ze nie mialam dziecinstwa i przez to ja daje dzieciom co chca przynajmiej sie staram bo ja tego nie mialam a ona mi widze ze pani robi wszystko odwrotnie od swojej mamy a ja jej a co mam pic tak jak ona znikac na tydzien i zostawiac dzieci same na pastwe losu to mi nic nie odpowiedziala i prosilam ja o te usprawiedliwienie zebym nie musiala isc na ten urzad na te szczolenie a ona mi pani mnie troche chyba traktuje jak mame i na nastepny raz mam jej powiedziec kogo ja w niej widze to jej powiem ze terapuetke

Gość marelnna

hej nerwuski ,,, jak mija dzionek bo mój od rana nerwowo , moj były mąz to idiota , szkoda gadac wkurzył mnie ale dobrze ,że mam mamę ! podzwoniłam po sadach i takie tam , on mnie chce zniszczyc , dupek jeden . dziewczyny przeczytałam wszystko to co napisałyscie od wczoraj i az nie chce mi sie wierzyc ,że sa tacy terapuci ! matko co to za głaby ! Moja psycholog była niesamowita kobieta , tyle mnie naucztła i wogóle .Po prostu ma podejscie do ludzi a ta reszta ,,, to szkoda mówić

Gość marlenna

w nas We wrocławiu jest centrum Praw Kobiet , baskabaska pisałas ,ze potrzebujesz porady jak najtaniej . Poszukaj w swoim miescie takiej instytucji i oni maja bezpłatnych prawników , psychologów , pisza podania i słuz pomoca . spróbuj

Gość agnieszkaficek

Marlenna ja tez ci wspoczuje wiem jak facet potrafi byc wredy i wkurzyc ja mam to na codzioenn w domu jak by nie dzieci juz dawno bym byla sama ale sie ciagle ludze bo ja sie wychowywalam bez ojca i niechce zeby oni tak mieli

Gość agnieszkaficek

Marlenna ja tez ci wspoczuje wiem jak facet potrafi byc wredy i wkurzyc ja mam to na codzioenn w domu jak by nie dzieci juz dawno bym byla sama ale sie ciagle ludze bo ja sie wychowywalam bez ojca i niechce zeby oni tak mieli