Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agneszkaR

Cześć dziewczyny jestem tu nowa i tak czytam Wasze posty i cieszę się że nie jestem w tym wszystkim sama. Ja też cierpię na nerwicę lękową i tym roku z początkiem tego roku miałam nawrót choroby. Teraz jestem na lekach ale dzisiaj też miałam popołudniu jakieś dziwne napady krótkotrwałe po trzy miesięcznej przerwie i bardzo się wystraszyłam:( że to znowu wróci.

Gość agneszkaR

Ja z kolei ma uderzenia ciepła do głowy zaczynam się pocić i jednocześnie jest mi zimno a serce mi wali jakby miało wyskoczyć i cały czas odczuwam ten okropny lęk nieuzasadniony bo tak naprawdę nie było żadnej sytuacji żebym mogła się tak poczuć poprostu sprzątałam. Sił już nie mam do tego cholerstwa.

Gość Magdzik23

Boję się podróży do tego ma cały wyjazd padać, teraz wszyscy na siebie się drą, ja płaczę, moja mama płacze bo chce jechać jest tak zmęczona. a ja tak się boję:(( siostra mówi że psuję wszystkim wakację. horror

Gość maelenna

czesć dziewczyny ;) U mnie pogoda barowa ale cóż 2 dni z rzedu nie brałam leków! (biorę lexotan = przeciwlekowy)i jest ok chociaz leki mnie dopadały. magdzik ,, jesdz nad to morze tam poczujesz sie lepiej . Tez kiedys byłam podczas choroby i nic mi sie nie działo , czułam sie swietnie , ,nie mogłam tez innych obciarząc swoja choroba , nie mogłam im psuc urlopu i ze wszystkich sił zmieniłam swoje myśli z negatywnych na pozytywne!