Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

To teraz jak ma się pośladkowe to cesarkę robią?? kiedyś nie, a jak już ten temat poruszyłyście to ja pierwsze dziecko miałam właśnie pośladkowo ale już wiedziałam,że martwe się urodzi i co wy na to? i normalnie rodziłam, zlecieli się studenci i patrzyli, a ja przeżywałam tragedię.. ta franca też wtedy się pogłębiła wtedy, byłam jakby nieobecna.

Baskabaska tak podobno jak jest ułożenie pośladkowe i pierworodka to cesarka pewna,mi sie mały w 8 mcu obrucił główką w dół to wiecie co mi doktorka powiedziała jeju panią to rozerwie chyba przy naturalnym porodzie ale mają podejscie nie. Ale w dziewiątym znowu się główką do góry obrócił. Ale powiem Wam,że półtora miesiąca po cesarce nie mogłam wstac normalnie. Ale warto było:)

Gość Magdzik23

Baskabaska tak mi przykro:( koszmar, gdy dzieciom coś złego się dzieje. ja nie wiedzialam ze to co mam, te zachwiania, rozmazujący wzrok i uczucie omdlenia to nerwica zz teżyczka bo mialam objawy juz przed zajsciem w ciążę a potem jak zaszłam w nią to czułam się jakbym mogła góry nosić, chociaż musiałam brać tabletki podtrzymujące ciąże bo mi brakowalo jakiegos hormonu ktory jest za to odpowiedzialny. jak rodziłam to prosiłam w myślał bym mogła chociaż na minutę zasnąć między skurczami. w poniedziałek odeszly mi wody a we wtorek 5:45 był już mój synek, łapali go w locie ,Pani położna kochana. ale jak urodziłam to miałam takie powera caly dzień nie spałam !! 4,070 ważył, :) ja jak się urodziłam to ważyłam 4950:D mały jak miał 3 miesiące to ważył ponad 7kg :) ale nie był gruby, był poprostu duży. dopiero po 9 dniach zaczeło mnie brać na omdlenia, traciłam kontakt z rzeczywistością, jakbym odlatywała, ale kilka dni snu na nogi mnie postawiło wiec pewnie to ,to, mąż wstawał i mi go dawał tylko do karmienia, i zostawiał ,cały czas go miałam przy sobie, był taki że nie płakał, dwie godziny z zegarkiem w ręku spać ,budził się , przewijałam, 100ml mleczka mojego i znów spał dwie godziny a od 21 spał do 2 w nocy jakby wiedział że mamusi trzeba dać spać. moje dzieciątko kochane. muszę być zdrowa dla niego

Gość Magdzik23

Idę jeść, pakować, wziąść tabletkę i spać. dziewczyny jak wrócę to się odezwę. trzymajcie za mnie kciuki!! i tak jeszcze dziś tu będę. coś o uzależnieniach pisałyście to me najwieksze uzależnienie teraz WY:D jesteście uzależniającymi osobowiściami hihihih:)

Gość Magdzik23

Oh cudownie!! uwielbiam graffitti dzieciaczków nawet gdyby były robionę kupką, wyślę dawajcie adresy na fb:) to z miłą chęcią będę siedziała na plaży i wypisywała kartki. cudowny widok. ej agnieszka ficek czy ty masz przy tych lękach tylko lęk czy jakieś fizyczne objawy ??

Gość Magdzik23

Wyślij agnieszce ficek a oni mi wyśle:D albo sms. naprawdę chcecie:) ?? a ja teraz mam napady gorąca z objawiami omdlenia, paniki i idę spać bo tabletka zaczyna działać jutro dokończe pakowanie i was przeczytam. przepraszam ale muszę aż parzy i mi słabo....:((( myśli okropne