Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Agniesia i agnieszkaficek, teraz jak piszemy to lepiej jest, bo sobie siebie już wyobrażamy tak jakie jesteśmy w realu, a przedtem całkiem inaczej ja sobie Was wyobrażałam haha. Marlenne też już widziałam. Tak zimno u nas dziś, że w domu w skarpetkach siedzę, a do tej pory nie musiałam bo ciągle gorąco mi było. Nerwicówka też mi daje dziś znać o sobie gdyż różne cięzkie sprawy do tego doprowadzają ( dla mnie to każda sprawa ciężka jest.. hihi).

Gość Magdzik23

Tak zdecydowanie lepiej jak się widzi:) w srode rodzice planuja wyjazd nad moze ale nie wiem czy dam rade, boje sie cholernie tego , ale oni zostana jak ja zostane ale widze ze chca odpoczac a ja sie tak boje bo nawet 2 km wskepie od domu jak bylam z rodzicami to chcialam wiac jak najszybciej do domu. prosze doradzcie mi co robic

Gość Magdzik23

Jestem z wroclawia, nie będzie już odwrotu wtedy. nie wiem, zadzwonie jutro do psychiatry by mi doradził ,oby odebrał bo ma urlop:/ co robić, tak się tym denerwuję. robię co raz więcej postępów ale co z tego jak dom mnie trzyma a w nim nerwica

Magdzik23 ja bym ci radziła jechać, pokonać lęk, ja kiedyś jakieś 6 lat temu sama autobusem do córki do Paryża jechałam też się bałam tym bardziej, że jeszcze do tego nie mogę jeźdzć autobusem i na aviomarinie byłam, mimo to źle się czułam i z nikim w autobusie nawet gadać mi się nie chciało, tak na mnie działa złe samopoczucie i pamiętam, że w tamtym czasie na pramolanie 3x dziennie byłam i zapasu ze sobą wzięłam wtedy czułam się trochę bezpieczniej.