Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Pomozcie ja mam troche podobna sytuacje w domu z facetem jest egoistyczne samolubny i jest wulgarny ale dopiero taki sie sie stal jak na nerwice zachorowalam,tylko ze u nas jest tak ze ja sie nie dam jak na mnie krzyknie to ja na niego,tez mnie wyzywa i poniza,tylko ze od kiedy widzi ze sobie juz zaczynam radzic z nerwica to odpuszcza ale wieci co wam powiem ja od wrzesnia ide na ta terapie grupowa i potej terapi jak naucze sie z tym zyc odejde od niego chce sprubowac czy samej nie bedzie mi lepiej a pozatym tego kwiatu jest pol swiatu.mecza mnie juz te klutnie i to wszystko jestem z nim bo boje sie ze sama sobie nie poradze z ta nerwica

Gość Magdzik23

Ah się rozżaliłam , on jest obcym człowiekiem już, szkoda.....bo wtedy płakałam tylko i wyłącznie ze szczęścia. dobrze że mego synka mam. kocham go bardzo. muszę żyć i być szczęśliwa dla niego. wydaje mi się może to głupie, ale wydaje mi się że Bóg przez to co mi się przydażyło kierował że to nie jest dobra droga, i miał rację, wtedy powinniśmy już ze sobą dać spokój. a co do tej niby przyjaciółki to karma do niej wróciła.....ale to przez jej głupotę bo zaszła w ciąże , zrobiła test wyszedł pozytywnie, okresu nie miała i non stop bzykała się bez zabezpieczenia a gdy poszla do ginekologa czy jest jakies prawdopodobieństwo że może być w ciąży to powiedziała że nie i dostała leki które były mocne....dalej nie bede pisac,me dziecko przez sen wlasnie wstalo i uwiesilo mi sie na szyi i zasnelo bo ja siedze na lozku z laptopem

Gość marlenna

witam kobitki ! jak samopoczucie ? u mnie pogoda nawet , mawet ,, tak mi się fajnie spało i mnie obudził telefon bu ,, przez chwilę nie wiedziałam gdzie jestem hi hi. Dzisiaj też mam kurs do miasta i do lekarza na 16;15 . Wiecie co ,, mój brat spodziewa się dziecka , juz za miesiąc maleństwo ma sie urodzic i okazuje sie ,że mam wiekszą główke niż resztę ,lekarz powiedział bratowej ,że tak może byc bo ona jest duża i niesymetryczna ale ja pamietam ,że tak nie powinno być ! powiedziałam jej żeby poszła jeszcze do innego ginekologa . Ona się martwi i ja też .tak na marginesie moja bratowa nie jest taka młodziutka ma już 38 lat i to pierwsze dziecko , mój brat ma 36 lat . Powiedzcie coś ,, prosze !

Gość marlenna

boję się żeby to nie było wodogłowie ! tfu! . zrobiła wszystkie badania prenatalne i wyszły ok. mój brat tak strasznie się cieszy na przyjście tego dziecka ,ze szok - dziewczynka bedzie -Laura ;) Mój brat najpierw chciał sie czegoś dorobic a pózniej dzidziuś , widział u mnie jako starszej siostry ,ze mi nie było tak lekko.

Gość Magdzik23

Zdenerwowałam się , mój były maż właśnie chciał udowodnić jaki to jest dla mnie miły bo wziął mój dowód ze starym nazwiskiem i mial go przez dwa miechy bo chciał kredyt wziąść na mnie ale mam szczescie ze go nei wzial, moja kumpela a jego siostra wiedziala o tym ale twierdzi ze wypadlo jej to z glowy bo ma swoje problemy i ma pretensje ze mam pretensje o to ze mi nie powiedziala. płaczę teraz, jestem zdenerwowana. powiedzialam mu ze ma mi oddac dziecko o 15 a ten zaczal mnie wyzywać:*( tak mi ciężko jest:( nigdy się nie wyleczę :( to nierealne

Gość Magdzik23

*Drugie prawo mówi, iż najlepsze intencje mogą spowodować największe szkody. To brzmi paradoksalnie, lecz dobre serce i zamiary mogą zdradziecko doprowadzić do zguby. Czasami to, co się wydaje właściwe, jest w istocie złe i może wyrządzić krzywdę. Jedyna ochrona to wiedza, mądrość, przezorność i zrozumienie pierwszego prawa. Ale i to nie zawsze wystarcza.* Terry Goodkind