Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdzik23

Chwile mnie nie było a tu tyle wiadomości. Agniesia nie mam nk skasowałam trochę czasu temu a facebooka masz?? Wiecie co ja to się zdenerwowałam, znów moim byłym , jakaś sikse podrywa ktora ma tak samo jak ja i ma synka troche mlodszego od mojego , kurde co z nami nie tak jest!! wydaje na nia pieniadze w najlepsze się bawi a ja?? A ja w domu!!!! ciąglę w domu!! grr,,,zła jestem, płakać mi się chce, nie podoba mi się to wszystko!! czemu on mnie do takiego szalu doprowadza na czemu. pojechałam dziś zz rodzicami do centrum handlowego ale zastrzegłam sobie że pójdę do tesco na zakupy sama z synem. ufff daliśmy razem ale na obiedzie pAnika siedziała koło mnie i ciągle się mnie pytała kiedy do domu, kiedy do domu, w domu bezpiecznie , biednij do auta i uciekaj z tego miejsca pelnego ludzi.

Gość Magdzik23

Marlena rozwiodłam się z nim jakieś 3 miesiące temu, od dwóch razem nie miszkamy już. ale jest na tym moim osiedlu, z moimi znajomymi , koło mnie tu jest, jeszcze się fotografuje z tą ......... zła jestem, czemu sama nie wiem, może mi trochę przykro że ja jestem w tak złym stanie a taki gnój czuje się dobrze i niczym się nie martwi. najgorsze jest to że wszyscy mi mówią co robi, co mówił , gdzie był, co plaanuje bo stoją za mną. a czasem nie mówią a ja nie wytrzymuje i się pytam. jaka ja głupia jestem, nienawiść teraz czuję, cholerną nienawiść ,chyba by dostał ode mnie jakby teraz przyszedł, przysięgam