Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co,cos wam ,powiem z wlasnego doswiadczenia..jakies 4 m-ce temu,bolalo mnie po lewej stronie ,poprostu taki tempy bol,wystraszylem sie ,ze to moze byc cos od serca.no ale usgmekg,holter rozwialy moje watpliwosci,,lekarz ,stwierdzil nerwice i przepisal mi jakies głono na uspokojenie,,nawet tego nie wzialem do ust,zaczałem szukac przyczyny bolu gdzie indziej,trafilem prywatnie do kliniki,na madra pania neurolog,ktora odrazu na dzien dobry stwirdzila,ze te bole sa od kregoslupa piersiowego,,dostalem lekarstwa i po tygodniu bole zaczeły zanikac i znikły calkowicie.

Gość agnieszkaficek

Wiecie co najbardziej mnie wkurza nasza sluzba zdrowia bo jak czlowiek ma w kartotece wpiase nerwica lekowa to tak go olewaja ze koszmar i wszystko na nia zwalaja prosilam lekarke dzis zeby mnie skierowala na ekg tak do swietego spokoju a ona mi ze niema potrzeby bo jestem mloda ale mnie to wkurza,wiecie ja wczoraj sie zabralam za cwiczenia brzuszki papki moze przez te papki mnie tak boli bo nie cwiczylam z dobre 9 miesiecy.kurcze jak to leci moja mama juz nie zyje 9 miesiecy a ja to tak odczuwam i pamietam jak by to bylo miesiac temu

Gość Magdzik23

Kielce chyba z ironią lekko to było. nie będę robić prześwietlenia nogi bo mnie boli głowa hihihihi:)) niepotrzebne to było. mnie nic nie boli, mam 23 lata. jestem tu z powodu lęków i somatycznych zaburzeń. każdy lekarz diagnozował nerwy. a było ich trochę. to co mogło to powodować zbadano i nic nie wyszło ale zamierzam się na przeswietlenie kregoslupa bo wiem ze to moze byc przez to rozne rzeczy a ja po wypadku jestem.

Gość Magdzik23

A i nie siedzę dużo przy kompie tylko do was tu przychodzę co troszkę patrzę i piszę, to jak teefon do cichego przyjaciela. moja przyjaciółka wszystko wie, ale nie rozumie, wspiera i chciaal sie rejestrowac do psychooga by powiedzial jej jak ma mnie wspierac przy tej chorobie bym z tego szybciej wyszla

Gość Magdzik23

Wiesz, chyba bym chciała by to była nerwica lękowa niż choroba której nikt nie może wykryć. nerwice juz znam, tezyczke tez, nie chce czegos nowego. poza tym moja pani neurolog powiedziala ze gdyby cos mi bylo i miala umrzec to juz dawno bym umarla gdyby cos sie zadzialo zlego a pani w szpitalu przyszla i powiedziala ze to depresja i zebym jej uwierzyla ze gdyby mi zagrazalo cokolwiek to by mnie nie wypisywała