Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też jestem raczej pesymistką, najwidoczniej tak to już u nas nerwusów jest. Ja układam sobie różne scenariusze na przyszłość w różnych sprawach i zawsze tak, że mi się raczej nie uda tego czy tamtego załatwić i często tak właśnie jest, a jak coś jednak uda mi się to zdziwiona jestem tym. Staram się jak mogę myśleć pozytywnie ale moje myśli zawsze zjeżdżają na te złe.

Agnieszkaficek - nieależnie od tego na jakiej ręce zmierzylaś i tak oba pomoary masz dobre, to czym sie przejmujesz?? a poza tym cisnienie czlowieka się zmienia z sekundy na sekunde wiec nie jest nawet mozliwe zebys miala takie samo na drugiej rece w innym czasie:) magdzik - to mieszkasz w wiekszym miescie niz ja wiec na pewno masz nie jedną taką poradnię z oddzialem dziennym:) Jescze jest NA UL. GDAŃSKIEJ bodajze, sprawdz sobie wszystko jest w necie:)

Gość Magdzik23

Ivette dziękuję:* dziewczyny wiecie co, mam od wcozraj wieczór dobry humor ,tylko że to humor połączony z irytacją który mnie doprowadza do nieokiełznanego śmiechu jakim kiedyś operowałam cały czas. boję się mówić że mam dobry humor bo boję się że to zniknie i będzie gorzej:(