Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie! ja jestem wyjątkowo zgodna....mogę nie pisać ,że się kąpię czy jem....jeśli miałby być nowy wątek oczywiście przechodzę z Wami...to może lepsze wyjście żeby nie było problemów.Tylko ten wątek musi też być dla osób z nerwicą bo chcę pomagać nowym osobom,które na forum będą szukały pomocy...pomocy zarówno przez rady i wsparcie,jak i dawaniem optymizmu i radości w codziennym życiu
Gość Dorota W
Do administratora Pragnę serdecznie podziękować za wyczerpujące wyjaśnienia dotyczące regulaminu . Tym samym wyrażam wdzięczność ,że umożliwiono nam dalszy pobyt na forum o innym wątku. Jest to dla mnie bardzo istotne ,gdyż wielokrotnie otrzymałam wsparcie od osób z tego forum w trakcie trwania choroby i nie ukrywam ,że dzięki nim mogę żyć normalnie.Ludzie , którzy nie mieli styczności z nerwicą lękową traktują na jak psychicznie chorych więc tylko wśród***swoich *** mogę czuć się jak normalny człowiek Jeszcze raz serdeczne dzięki ! Z poważaniem Dorota W
Witam!! Mam problem. otoz od pewnego czasu czuje ze drga mi powieka.. najpierw byla to lewa gorna jej czesc, ale teraz drga i prawa choc o wiele czesciej... Czytalem ze to byc moze niedobor magnezu moze byc przyczyna ale co najsmieszniejsze, od okolo miesiaca (jeszcze przed wystapieniem objawow) zaczalem regularnie pic preparat z magnezem.. A moze mam go za duzo i to dlatego?? Czy moze byc to sprawa nerwow? bo ostatnio mam troche stresow... Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.. ps: dlaczego tutaj o tym pisze?? otoz wlasnie niestety podejrzewalem u siebie nerwice lekowa bo mialem wszystkie typowe objawy ale to tak ok. miesiac temu ustapily, tzn pojawily sie inne ale i tak jest troszeczke lepiej...
Witaj Kubo! Niestety wiele nie moge Ci powiedzieć,po prostu nie wiem czy nie jest to kwestia nerwicowa czy coś innego....Napisałeś ,że miałeś inne objawy nerwicowe co konkretnie? Ta stronka trochę opustoszała,przeniosłyśmy się na inną na górze pisze gdzie,ale myslę ,że i tak pojawi się ktoś kto będzie mógł Ci coś więcej doradzić :) trzymaj się ,pa ...pisz tutaj albo gdzie indziej z pewnoscią nie zostaniesz sam
Gość Dorota W
Hej Kuba Jeżeli chodzi o magnez to myślę ,że z pewnością go nie przedawkowałeś o ile stosowałeś w zalecanych dawkach. Drganie powieki rzeczywiście może być spowodowane chorobą nerwicową . Myślę ,że najlepiej by było udać się z tym do neurologa.Zawsze dobrze jest mieć prawidłowo postawioną diagnozę a to może zrobić tylko specjalista. Pozdrawiam Ciebie serdecznoe
Gość Pogódka
//kuba to nie do nas należy diagnoza, sam wiesz , jak się czujesz i tyle, sam wiesz co cię boli i dolega, zrób badania wszystkie i wyklucz chorobę, której , byc może nie masz, bo może to byc na tle nerwowym, ale to nie my, tylko lekarz ci powie pozdrawiam
witam was wszystkich serdecznie nie bylo mnie sporo czasu bo jakaos nie mialam go pisze do was dziewczyny bola mnie jajniki ostatnio i nie wiem oco chodzi bylam u lekarza tydzien temu ale wszystko ok powqiedziala mi doktor ale skod ten bol w dole brzucha moze ktoras z was tez tak miala a moze poprostu wymyslal se to odpowiedzcie prosze.
Gabi! a robiłaś cytologię? ja miałam lekki stan zapalny który wyszedł w cytologii i miałam takie bóle w dole brzucha...Więcej nie umiem doradzić,może dziweczyny,ale są na innym forum nerwica-luzne rozmowy o życiu z chorobą..albo na stronie Pogódki