Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem! znaczy na chwilę...ząb rwie ,ale mniej czyli to optymistyczna wiadomość.Znikłam bo się musiałam czymś zająć , a ponieważ przyszła mi zachcianka na ciepłe ciasto drożdżowe z powidłami to musiałam zrobić.No,no...szalejecie z tymi językami...ja słabiutko angielski,kiedyś mówiłam biegle po francusku,ale wiele to nie pamiętam:)) Czarna jeśli chodzi o seroxat to naprawdę skuteczny lek antydepresyjny i przeciwlękowy.Najwcześniej działa po 2 tygodniach,optymalnie po 2 miesiącach.Ja sobie go bardzo chwalę,z tym,że przy wchodzeniu na ten lek czułam się fatalnie przez tydzień...na razie tyle muszę zajrzeć do placka
Gość Dorota W
HEJ HEJ !! Zjadłam sobie ostatkową kolacyjkę a teraz będę dzwoniła do lekarza w sprawie teścia. Może już coś wiedzą. Czarnaja dostałam miansan ,gdy byłam w szoku po wypadku małej .Niestety mi on nie służył ponieważ mocno obniżał ciśnienie.Ja mam je z natury i tak dość niskie .
Gość matiiaga
Zajrzałam na chwilę. Ja mam ostatki z głowy. Troche poleżałam, ale dupa z tego nic nie pomaga. Do tego mąż przywiózł protokoły z kontroli i całkiem mnie zcieło. Jak urząd może człowieka doprowadzic do furii. Jutro jade do prawnika, bo sami z tego nie wyjdziemy. Także humor jak w Wielki Post a nie w ostatki.
No no ale szalejecie na forum.Ja nadal kiepsko Iwona mowi ze to efekt odstawiania afobamu,ciekawe ile wytrzymam. A u Was co? Dorotko i jak tam? Czarna jak jezyki,ja tez orlem nie jestem ale po rosyjsku to mozemy pogadac o ile pamietam. Klaudiu fajnie ze jestes. Catullus dzieki za uswiadomienie mnie;)
mattiago urzednicy nie sa tacy źli, po prpstu musimy przestrzegac prawa, a mówie to ja jako urzednik, może brzmi fatalnie, ale tak jest będzie dobrze zobaczysz iwonko-rozumiem, kiedy sie zdzwonimy? aga jak ty się czujesz słonko? krysiu co robisz mamuniu? ewo, odezwij sie, wiem, ze ci cięzko, ale może choc troche pomozemy ola?a może bys tak wróciła? dorotko a ja jak zwykle kolacje bardzo bym chciała, ale sadełko nie pozwala
Krysiu3!!!!!!!!!!!!!!!! a skąd taki pomysł!!! wciąż się dopytuję co u Ciebie...wiem ,że myłaś okna:))Ząb lepiej,ale dalej boli...właśnie pisałam Adze,że jedna pozytywna rzecz z nerwicy to to ,że jak człowiek przeżyje silny atak lęku...to już wszystko przetrzyma,co to taki ząb...:)
Krysiu jak tam? Czarna no widzisz tak to jest skutki odstawiania afobamu do tego inne dziadostwa,ale sie nie dam i juz bede cierpiec az mi przejdzie. Dorotko i wiesz juz cos? Mattiago bedzie lepiej zobaczysz.A jak glowa? Dziewczyny gdzie sie podziewacie!