Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Olu!!! owszem nie narzekam ...hi,hi...radosna jestem ..może nawet dentystka mnie przyjmie z bolącym zębem po południu kto wie? będzie jeszcze piękniej jak posiedzę na fotelu:) słuchajcie,robimy dziś ostatki na forum wieczorkiem? jestem za!! Dorotko!!! jeszcze dziś nie grałam , a tu już kurczaczek :) Aga słonko jeszcze na rehabilitacji myślę. Czarna skarbie! pominęłam Cię! jak dziś nastrój! Bel 37 oczywiście ,że Cię zauważyłam i powitałam jak pamiętam, o leku nic nie pisałam bo go nie znam.Dołącz do nas i będzie fajnie:)
:)))))) Riki to super! jak wszystko pasuje to robimy ostatki:) Andrzej do licha odezwij się bo potem pójdziesz do pracy! jak się czujesz? a w ogóle to ile tych popołudniówek bo ja myślę ,że już za dużo:) Czarnaska! ja cały czas pamiętam i cierpliwie czekam aż wrócisz na forum!
Gość MmmmDrago
Psychiatry???to jeszcze bardziej napedza we mnie strach ponieważ on kojarzy mi sie zosobami które maja już bardzo poważne obrażenia psychiczne ...u mnie tylko psycholog wchodzi w grę ... macie może jakieś skuteczne sposoby z walka ze złymi myślami tzn nerwicą ??ja osobiscie mowie sobiezewszystko jest wporzadku i bedzie dobrze mam nadzieje że moje głupie myśli was nie przestraszyły ale tak to jest w tejcholernej nerwicy ehh:/
MmDrago mylisz sie co do tych lekarzy Psycholog prowadzi tylko rozmowe a psychiatra może zapisać ci leki bo psycholog nie i tu jest ta różnica Ja właśnie zaczełam leczenie od psychiatry a nie uważam sie za czubka u psychologa jeszcze nigdy nie byłam
iwonka no i właśnie tak siedzę i czekam i czekam, i czekam, no i musisz jakos mnie pocieszyć za to, że zostłam pominieta;))) krysiu waw ty nigdzie nie uciekaj, na tym forum po prostu jest nas tyle, ze czasem nie da sie ogarnąć krysiu, aga, a wy gdzie kobity? ola pozdrawiam serdecznie riki, a ty gdzieś pracujesz?czy całe dzionki w domu?
MDrago/będzie krócej/, a to mnie rozbawiłeś:)) większość z nas chodzi do psychiatry w związku z zażywaniem leków przy nerwicy w tym ja i...........poważnych zaburzeń psychicznych to ja nie mam , słowo ..hi,hi.Oczywiście ,że Twoje myśli nikogo nie przestraszyły,spoko,pisz wszystko...Moje sposoby na myśli../u mnie bardziej są myśli depresyjne więc prędzej myślę wtedy o odebraniu życia sobie/...jest kilka...staram się przenieść w bezpieczne,ulubione miejsce,które kojarzy mi się tylko z radością...słucham ulubionej muzyki...rozmawiam z kimś kto mnie rozumie...piszę na forum...zajmuję się pracą fizyczną lub ćwiczę jogę,ewentualnie macham hantlami i robię pompki :)....tańczę przy głośnej muzyce....oczywiście te sposoby często pomagają,ale nie zawsze...zależy w jakim stanie jestem. Krysiu3 gdzie jesteś ? Olu! placek..super:) A co pijemy?
Gość Dorota W
MmmDrago ja także leczę się u psychiatry oraz uczęszczam na psychoterapię. Ze mną poza nerwicą wszystko jest ok. Prowadzę własną firmę.Jestem projektantką wnętrz.Mam 38 lat i jestem mamą dwóch super chłopaków w wieku 15 i 18 lat. Jestem również szczęśliwą mężatką. Jak widać psychiatra nie jest lekarzem tylko dla ludzi chorych umysłowo.Naprawdę nie ma czego się obawiać.Gdyby nie leki od psychiatry to napewno by mnie z Wami teraz nie było
Gość Dorota W
Kochani ja muszę się z Wami n troszkę pożegnać ponieważ mam wyjazd w sprawach służbowych. Myślę ,że zajmie mi to 2-3 godzinki. Po powrocie zaraz napiszę. Buziaczki dla wszystkich. KRYSTYNKO3 -jeszcze raz dzięki za SMS
Gość MmmmDrago
Oczywiście jeżeli kogoś obraziłem to przepraszam poprostu bałbym sie pójść dopsychiatry a leki psychotropowe wogole nie wchodzą w gre no chyba że mój stan bedzie krytyczny ...narazie mam wykupiła mi jakieś leki na uspokojenie na bazie jakiś ziół bodajże mam nadziej że bedzie tylko lepiej pozdrawiam
Mdrago ależ nikogo nie obraziłeś,chodziło tylko o ty ,że jeżeli sam nie dajesz rady warto się skonsultować ze specjalistą i tyle,ale oczywiście Ty zdecydujesz... Czarna...piwko może być :) Dorotko bedziemy czekać ! Krysiu3...gdzie się zgubiłaś?????? Olu,dziś chyba nastrój też niezły? Krysiu-waw...odezwij się..
Czesc Wszystkim!!! Ale sie rozpisaliscie,musialam nadgonic troche.Wrocilam z rehabilitacji,na obiad naszykowane.Tak jak mowilam najadlam sie wczoraj lekow i polozylam sie po 24 oczywiscie w nocy pobudka,ale to juz norma.Dzis jak narazie niezle,nie jest dobrze ale ujdzie w tloku.Ale nas sie nazbieralo fajnie;) Nefri77-witam Cie!pisz jak tylko bedziesz mogla,ktos zawsze jest na forum. Riki-ciesze sie ze jestes i na spokojnie piszesz tak jak wieczorem,prawda ze od razu inaczej.Co dzis sadzisz o forum?Musimy kiedys skonczyc temat ablacji,pamietasz Krysiu3-jak sloneczko dzis sie czujesz? Czarna-widze ze dzis niezle,co?a jak w pracy,dajesz rade? Dorotko-serce moje u Ciebie tez dobrze,a jak angina,poszla juz na dobre? Malgosiu-moze bedzie lepiej jak sie przejdziesz,napisz pozniej ok. Mattiaga-gdzie sie podziiewasz i jak sie czujesz?fajnie sia wczoraj klikalo;) Drago-witaj!koniecznie do psychiatry i to szybko.My tez chodzimy to nic strasznego a pomoc moze. Domi-a Ty gdzie co? Ola-a u Ciebie jak dzis? Krysia waw-pewnie ze o Tobie pamietamy,nie mozna ot tak zapomniec.Dopiero weszlam na forum,a tu znowu cos sie dzieje.Wracaj mi tu prosze. Zuziu-spalas,bo ja nie?Twoje zle samopoczucie moze wynikac tez z niewyspania. Czarnaska-czekam na twojego posta choc jednego? Bel37-mam nadzieje ze sie dzis odezwiesz wieczorem? Klaudiu-a Ty gdzie,co? Iwonko-jak spalas?
MmDrago my tylko tłumaczymy a nie oceniamy twoją wypowiedz wielu ludzi którzy nie mieli z takimi lekarzami kontaktu często myślą tak jak ty a to błędne myślenie wiec pisz chłopie bo może uda ci siie to przezwyciężyć samemu i nie bedziesz musiał żadnego z nich odwiedzać Iwonko placek już wstawiłam do piekarnika a do picia? piwko albo drineczek Czarna fajnie że dzisiaj już lepiej to my sie też lepiej czujemy Dorotko nie obraź sie ale myślałam że jesteś starsza ( nie wiem dlaczego) a ty młoda kurka jesteś hihihi Aga gdzie jesteś? Kurcze co z Domi sie dzieje tak ją bolało w typ prawym boku no i teraz sie nie odzywa moze to cos powarznego było Krysiu Waw odezwij sie kochana Krysiu3 a jak mija dzionek u ciebie ok?
Właśnie przed chwilą też pomyślałam o Domi...daj znać co z Tobą! Aguś:) wreszcie jesteś! ale kurcze nie wiem co się stało i nie mam gg...Spałam świetnie, oczywiście obudził mnie ząb,ale zażyłam tabletkę i spałam dalej:)