Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

czesc wszystkim MmDrago wydaje mi sie ze powinienes udac sie do psychologa i napewno jest to poczatek nerwicy i strach przed zrobieniem krzywdy sobie czy bliskim to jeden z takich objawów lekarz napewno pomoże Riki no niemożliwe jednak umiesz normalnie gadać od razu inny z ciebie facet az miło poczytac twoje posty Nefri fajnie ze sie odezwałas tak trzymaj rozmowa zawsze pomaga - bynajmiej mi A dziewczyny jeszcze spia no nie ładnie Domi odezwij sie bo teraz ja sie martwie - przestało bolec czy nie? co sie z toba dzieje
Same tabletki ziołowe, jak persen czy walerin to trochę mało. Ja mam zestaw ziół według recepty sam pomieszałem w odpowiednich wskazanych ilościach i pije przed spaniem. Zioła działają skutecznie dopiero po 2 tyg. zażywania.Po tabletkach od neurologa jeszcze rano czułem się jak pijany!
Boże,Ola przepraszam...Coś mi się przestawia.Niedawno miałam wątpliwości,czy Klaudia to ta sama Klaudia,która się uczy.Okazało się ,że ona i uczy się i pracuje.To te wszystkie leki tak mnie otępiają. Bardzo Ci dziękuję za wskazówki i pozdrawiam.
Dzien dobry:) ciesze sie ze wszyscy w dobrych humorach:) u mnie szykuje sie tragiczny dzien,odkad wstalam jakos zbiera mi sie na placz,do psychiatry w koncu sie nie wybralam,poza tym nie ma u mnie w miescie,byla jedna ale odeszla na emeryture,wiec najblizszego mam 40km stad.Jutro wyjezdzam na odpoczynek do siostry ale juz na sama mysl panicznie sie boje,3h w pociagu..a jak sie zaczne dusic?szczerze powiedziawszy mam tego wszystkiego dosc:(
Gość Dorota W
Jestem już po śniadanku .Brzusio pełen więc mogę z Wami posiedzieć. Krystyno3- witaj moja kochana .Właśnie odebrałam SMS od Ciebie. Jestem ,jestem tylko musiałam troszkę w domciu ogarnąć. Kochanie ja się czuję dziś dobrze i mam całkiem niezły humorek. Krysiu dzięki za troskę jesteś kochana!!!!!!!!!
strasznie zimno i trzepie całym ciałem jak przy padaczce. Miałem tak 2 razy, gdy organizm jest wychłodzony i osłabiony. Gorąca kąpiel i biegiem do łóżka w skarpetkach!Przypomniało mi się miałem tak w Egipcie zeszłego lata, prawdopodobnie porażenie słoneczne. Wyszedłem z basenu a tu upał,a mnie zimno.Scorbolamid i pod kołdrę po 4 godzinach doszłem do siebie.
Wiki przeciez nic sie nie stało można sie pogubic w tym wszystkim i mam nadzieje ze wnusi pomoże i napewno bedzie lepiej a mój maluch strasznie ulewa zreszta wszystkie moje dzieciaki ulewały bardzo mocno i to tak do 6-7 m-ca do póki nie siadały same wiecznie jestem *obrzygana* hihihi no i pełno prania przez to Pozdrawiam serdecznie i życze miłego dnia
Gość Małgosia1990
Ja kochani zmykam bo muszę iść z koleżanką do fryzjera.Ale nie mam dzisiaj najlepszego humoru:/ Sama nie wiem czego chcę,nie mogę znaleźć sobie miejsca nie wiem co się ze mną dzieje od kilku dni:/ 3majcie się cieplutko do usłyszenia:*:*:*:*
Gość MmmmDrago
czy powinienem czekać czy odrazu sie udać chciałbym spróbować sam powalczyć z tymi myślami tak jak poradziłem sobie z wmawianiem przeróżnych chorób było to trudne ale wykonalne ... niewiem czemu tak mam wydawać by sie mogło że mam dobrą psychikę trenuje sztuki walki ,siłownie ,basen naprawde mam dużo zajęć a jednak to wróciło ehhh ......
Gość Dorota W
Krysiu waw. Chyba coś Ci się pomyliło.Od dłuższego czasu nie ma przecież żadnych Twoich postów. Jesteś z nami już tak długo i chyba zdajesz sobie sprawę ,że nigdy nie zostawialiśmy Ciebie z kłoptami samej. Znamy Twoją sytuację ,wiemy dlaczego musiłaś zmienić nick i zawsze było ok.Co się teraz stało?
Krysiu no co ty na poje posty też czsem nikt nie odpisuje i nieraz też mam ochote z tąd uciec ale to nie wyjście pisz prosze napewno bede odpisywać jak mi tylko czas na to pozwoli Zuziu kochana idz ty słonko do tego lekarza bo sobie sama nie poradzisz ja tez mam tak jak ty i odkładam wizyte u lekarza ze względu na małego bo go jeszcze karmie i nie chce brać leków ale coraz czesciej mysle o wizycie bo sama nie daje rady a po ostatnim leczeniu miałam 10 m-cy spokoju
Hej kochani! jestem,musiałam przeczytać zaległe posty! Riki jak miło,że do nas dołączyłeś...wczoraj nie powiem,byłam trochę złośliwa,nie lubię jak mnie ktoś atakuje,ale jakoś czułam,że masz ochotę pogadać i fajnie,że zostałeś:)) Witam Nefri77 czy wiesz ,że robisz bardzo sympatyczne wrażenie? tej niesmiałości to jakoś nie widzę:)Super ,że przybywa nam osób w rodzince! MmmmDrago! Lepiej udaj się do psychiatry lub psychologa,po co masz sam się męczyć , jeśli ktoś ze specjalistów może Ci pomóc? Po prostu dowiesz się co oni myslą na ten temat bo my możemy tu doradzać ,ale nie jesteśmy lekarzami... Krysiu-waw!!! no co Ty! nikt o Tobie nie zapomina...po prostu jest tyle osób ,że ja często nie wymieniam wszystkich imion tylko piszę ogólnie...np ..co z Wami.Odezwij się kochana,podtrzymywałaś mnie jak było ciężko i pisz dalej! Zuziu! jeśli rzeczywiście to będzie gorszy dzień to bądz z nami na forum , pomożemy! Krysiu kochana jestem dalej w dobrym humorze,wyspana,zadowolona ...więc jak komuś dziś będzie zle służę pomocą:) Andrzej wstawaj ,pobudka,przemów :)) Cutullus jak nocka,spokojna? Olu .Dorotko,Matiiago,Małgosiu,Aga i wszystkie inne witajcie w ten ponury,ale uroczy dzionek!!
Gość Dorota W
MmmmDrago. Jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem.Myślę ,że powinieneś udać się do psychologa i to jaj najwcześniej.Po tej wizycie to on zdecyduje czy powinieneś leczyć się w poradni psychiatrycznej. Nie zastanawiaj się zbyt długo tylko ruszaj jak najszybciej do psychologa. Zobaczysz wszystko będzie dobrze
Witaj Dorotko jak narazie to nieźle choć te głupie myśli czsem przychodzą no ale chyba dam rade MmDrago jeśli już raz sobie poradziłeś to spróbuj ponownie może masz na tyle siły żeby stawić temu czoła sam bedziesz widział czy dajesz rade czy nie a do psychologa zawsze zdążysz pójsc