Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich! Wiecie co....to forum rzeczywiście jest mało dostępne dla niewtajemniczonych. Piszecie tu przez cały dzień, nie tylko na temat, którego forum dotyczy ale o swoim całym życiu. Prowadzicie wręcz nie kończącą się konferencję.Komuś *nowemu* trudno jest się w tym połapać, a nie da się przeczytać 500 stron. Właściwie to rozmawiacie tylko w swoim znanym już dobrze gronie. Na moje pytanie w pierwszym poście czy ktoś zna może lek wellbutrin - zero reakcji. Z przykrością stwierdzam, że to forum zostało przez Was *zaaresztowane*. Mimo to życzę Wam dużo zdrówko i gorąco pozdrawiam!:)) I już się nie odzywam, bo to i tak nie ma sensu.
kochani do jutra catullus dobrze by było, zebys kogos przytulał iwonko 3maj się aga do jutra koleżanko klaudia spij dobrze dorotko nie ma cie, ale dobrej nocy zyczę andrzeju - tesknię, nie ma mnie kto przytulac rano sie odezwę papapa
bel37 popatrz ile sie tu przewinęło nowych ludzi, teraz m.in. andrzej i catullus sa najnowsi ja tez jakies 1,5 miesiąca temu byłam swieza i dziewczyny mi pomogły nie oceniajcie tego forum tak źle, bel37, po prostu zapytaj jeszcze raz i tyle moj boze co za jazda dobranoc
poza tym to chyba fajnie, ze sie tak zżylismy, mnie to jest potrzebne mysle sobie, ze pora skonczyc dyskusje , czy to forum jest fajne czy tez nie kto bedzie chciał zostanie tu, kto nie chce niestety-czapka jeszcze raz miłych snów
Bel37: Moze i sie przywijaja tutaj rozne historie ale to historie z zycia, ktore są objawami naszej choroby NERWICY! Nawet nie wiesz co to znaczy bo przez to nie przechodziles pewnie. Sa tutaj nasze lepsze i zle dni. opisanie sa dobre humory i zle . to tutaj sie wygadujemy i jest nam lzej!!! To własnie tutaj kazdy sobie pomaga, wszyscy sobie zaufali. To jest przykre co wypisujesz! Nasze zycie zalicza sie do zycia w nerwicy, stachu, leku!!!A o ile mi sie wydaje to tytuł tego forum jest zwiazane z NERWICĄ!!!.wIEC MYSL LOGICZNIE CO PISZESZ. bo to nie realne i nie logiczne co wypisujesz! Mi nie bylo ciezko sie tutal połapac. i watpie zeby komu kolwiek bylo.Staramy sie odpsywac na kazde pytanie. A to ze na twoje nie odpisal nikt to nie oznacza ze jestesmy jakies inne.
Gość catullus
No jasne. Dyskusja na tym forum rzeczywiście zrobiła się trochę czatowa ale naprawdę nie jestem w stanie pojąć, czemu to może komukolwiek wadzić. Przecież nikt nikomu nie każe tego czytać, a jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania, to może je tu zadać. Po co zatem robić z igły widły? Nie widzę tu nic niezgodnego z przyjętym regulaminem tego forum więc o co tyle krzyku?
Klaudia odsyłam Cię uprzejmie do mojego pierwszego posta. Doskonale wiem co to nerwica lękowa, stany lękowe, depresja, poronienie, itd. Gdybym nie cierpiała na powyższe nie wchodziłabym, nie znalazłabym nawet tego forum. Ale właśnie teraz pokazujecie jak nową zagubioną na tym forum osobę traktujecie. Niezbyt sympatycznie, a ja przecież staram się być miła. Zdania w stylu *nikt nikogo tu nie trzyma , są inne fora*......no cóż...*myśl logicznie* To nie jest miłe, z resztą powinniście to wiedzieć zwłaszca dla osoby, która pomimo brania leków jeszcze nie czuje się dobrze. Przecież ja nikogo nie zaatakowałam, wyraziłam tylko swoje zdanie, do którego chyba mam prawo. Pozdrawiam serdecznie! Pa!
Gość Małgosia1990
Bel37 nie zgadzam się z Tobą że nowi są odrzucani i olewani.Ja od chyba dwóch miesięcy tu piszę.I jak pierwszy raz zajrzałam na te forum i postanowiłam napisać wszyscy przyjęli mnie tu z otwartymi ramionami i z wielką serdecznością i życzliwością.Zawszę mogę się tu wyżalić ale też dzięki żartom i rozmowom o innych rzeczach niż choroba mogę zapomnieć na chwilę o problemach.Dziewczyny jak i mężczyźni obecni tu na forum nie raz pomagały mi wyjść z dołka.Nie można wiecznie pisać na forum o chorobie o tym jak na źle bo wtedy jest jeszcze gorzej.Bywają dni że rozmawiamy o chorobie a bywają dni że żartujemy po to by zapomnieć.I ja wchodząc tu nie czytałam tych 500 stron aby wiedzieć o co chodzi.Wystarczyło że cofnęłam się 10 stron wstecz i wiedziałam co i jak.No chyba że jesteś bardzo mało inteligentna i mało bystrą osobą i musisz przeczytać całość ale nie wnikam w to.Także zanim zaczniesz komentować to się głęboko zastanów. Riki a co do Ciebie to wiesz nie dziw się że taka a nie inna była reakcja na twoją osobę.Ja nie chcę Cię obrażać bo kurde takich ludzi to ignoruję ale do pewnego momentu.Wiesz ja myślę ze taki mądry jesteś bo nikt z nas Cię nie zna nie spotka na ulicy.A jakby przyszło co do czego i któraś z nas by Ci szczerze powiedziała co myśli to by Ci kopara do samej ziemi opadła.Strasznie nie lubię jak ktoś wydaję opinię a że tak powiem gówno wie i gówno do niego dociera.Napisałabym Ci jeszcze co myślę o twoich postach ale to i tak nic nie da bo nie zrozumiesz:)
Gość Małgosia1990
Ja Cię bel37 nie obrażam...A używać słowa jakie użyłam mogą i nie być na Twoim poziomie.Wisi mi Twój poziom bo tutaj wszyscy jesteśmy równi.Ja piszę to co czuje i myślę.Ja rozumiem każdy ma swoje zdanie.I ja wyraziłam swoje na temat Twoich postów.Jakbyś pobyła na tym forum trochę dłużej i pisała na pewno każdy by zareagował na Twoje posty.Bynajmniej ja na pewno.
Małgosia 1990 piszesz jak tu mile wszystkich witają, a już w pierwszym poście próbujesz oceniać drugiego człowieka i to nie najlepiej. Bel37 jest dla Ciebie mało inteligentna, a ja też nie lepszy (gówno do mnie dociera). Chyba należysz do tej najnowszej inteligencji!
Ale sie naroboio znowu! Bel37 fakt nie odpisalismy na temat leku bo go widocznie nie znamy,ja przynajmniej nie.Ale do Ciebie pisalismy,moze tez juz zapomnialas!Obiecalas ze bedziesz zagladac,ale jesli zajzysz raz na miesiac no to nie wiesz co sie dzieje na forum chyba ze przeczytasz zalegle strony,ja tak robie,dziewczyny tez.A nawet jesli nie przeczytasz a potrzebujesz sie wygadac czy pomocy zawsze ja tu znajdziesz,tego jestem pewna. Riki&Zorro do Ciebie tez kilka slow jesli moge.Co do twojej osoby to byla reakcja agresywna,bo sam to zaczoles,naskoczyles na nas i widzisz jaka byla reakcja.Nikt nikogo nie wyzuca bo kazdy ma prawo tu byc,tak samo jak na innych stronach.Jesli napiszesz normalnie i bez nerwow napewno znajdziesz pomoc,to akurat gwarantuje.Jak widzisz mamy dwoch chlopakow,ktorzy wsrod nas czuja sie dobrze,wiec dlaczego taki jestes? Zaraz do Was wracam,musze z pieskiem skoczyc na dwor.Czekam na Wasze odpowiedzi?