Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Catullus pewnie z powrotem wlazł do wyrka:) I człowiek w masce został ...zerem ...hi,hi Ależ Czarna nasi panowie zawsze mile widziani,ale spoko same damy radę...ja tam dalej lubię oglądać ten film...a Garsija/nie wiem jak się pisze:)/ ten z pierwszej wersji czyż nie był słodki ...miał takie tłuściutkie paluszki:))
Czy myślisz ,że temat......Zorro-psychoanaliza...będzie odpowiedni na forum? Bo cóż może kierować takim człowiekiem? jakie emocje się w nim kłębią?Jest nieszczęśliwy,zagubiony,zazdrosny....wzmacnia swoje poczucie wartości przez dołowanie innych? Czuje się lepszy oceniając innych...skąd taka postawa..przeżycia w dzieciństwie,życie w zakłamaniu,wbrew temu czego by naprawdę chciał? :)))))))) króciutko bo mi się znudziło ...jestem dziś zbyt rozrywkowo nastawiona
Dziewczyny pozdrawiam Was!prawda jest taka, że jak zapoznałem się wczoraj z *Waszymi wielkimi problemami* to do trzeciej nie mogłem zasnąć.Rano wstałem niewyspany i do teraz chce mi się spać.Niestety nie należę do tych którzy potrafią w dzień spać!
Widze ze humory wam wrocily to dobrze,tylko jakies ZERO sie przyplatalo tak jak napisala Klaudia.Olejcie go po co sie denerwowac.Sam nie wie czego chce rano Riki teraz Zorro no nie ciekawe co potem,Gargamel i Baba-Jaga. U mnie bez zmian dziewczyny,nie martwcie sie,moze jutro bedzie lepiej,albo jeszcze gorzej,zawsze sa dwa wyjscia.Zaraz najem sie proszkow przeciwbolowych,nie mam wyjscia.Ale dzieki ze myslicie o mnie!
No tak...riki-zoro nie jest zbyt inteligentny i ocenia ludzi powierzchownie...przeczytaj wszystkie strony to może coś pojmiesz,chociaż wątpie...Ja dziś pomimo twoich uwag mam dobry humor,ale niektóre osoby zle się poczuły przez to,że tak je oceniłeś.Daj sobie spokój bo to że się ma nerwicę wcale nie znaczy ,że nie potrafimy sobie radzić z kims takim jak ty.Odpuść sobie ...Pewnie masz jakieś problemy,ale to nie jest wyjście..dogryzać innym... Aguś słonko! jutro bedzie lepiej i już !
Riki&Zorro po dobroci tak sie nie zaczyna.Rozmawiaj normalnie to my tez tak bedziemy.A nie wpadasz od rana i obrazasz na prawo i lewo! Kazdy kto tu wchodzi dobrze sie czuje i ma jakies problemy tak jak my,a Ty co,nic jak narazie,oby Cie to nie dopadlo.