Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

andrzej każdy z nas sie stara, tylko to jest tak, ze raz się udaje , a 5 razy nie ja te sie nakrecam, jutro niedziela, mój najgorszy dzień, juz jak wstaje, to mam jazdę boje sie poniedziałku, pracy, boje się nowego tygodnia ale staram sie jakos sobie z tym radzic i mysle, że czasem wygrywam z nerwicą
Gość krystyna 3
No jestem AGUNIU jesteś nareszcie jak tam na imprezie ale widze że nastrój ok to klawo No Czarna romansów ci się zachciewa hhha dzięki za esemesa nie było mnie troche a tu jak na jarmarku Ja narazie spać nie ide pobędę jeszcze z wami
Gość catullus
Andrzej, ja też właściwie nie potrafię, kiedy mnie coś boli, to się tak nakręcam, że szkoda gadać. Udaje się raz na 100, ale trzeba się cieszyć z małych rzeczy. No raczej, że jedziemy ;). Ja nadal słucham filmu :). Wielbię Ala Pacino.
krysiu moja kochana dobra bielizna = romans tylko jakos nikt mnie nie chce catullus śpij spokojnie przy irlandzkiej muzie iwonko buziaki andrzeju dream theatre górą iwonko ty demonie seksu, wiesz, że cie uwielbiam aga, nie siedz dzis za długo, chce miec ciebie jutro z rana dorotko dobranoc kochana mattiago, moze jutro wstaniemy bez bolu głowy? zmykam do łózka dziewczyny i chłopaki do jutra
Gość catullus
Spoko, spoko... kiedyś się zrobi taki domek z kart, że go huragan najwyższego stopnia nie zmiecie. Kropla drąży skałę. :) Co prawda, nie jestem dziewczyną, ale do niedawna po alkoholu czulęm się dobrze. Aż do dnia kiedy po wypiciu niecalego piwa dostałem napadu lęków i mi się pić odechciało.
ja mam wlasnie podobnie:) tez mi sie odechcialo alkoholu,sama mysl o alkoholu powoduje lek..nie wiem czy sobie tak wkrecilam ale ostatnio jak zrobilam sobie krople uspokajajace na alkoholu to mnie trzeslo na nastepny dzien...poza tym przeczytalam ze alkohol przy NL to samobojstwo..wiec unikam jak ognia,chociaz mam czasem ochote sie napic piwa:)