Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Andrzej - dobry kawał ;]. Madzia, obawiam się, że nie możemy Ci pomóc :-|. Ostatnio też miałem jakieś bóle pod krtanią (dokłądnie w tym dołku - jakby mnie ktoś tam ściskał) i przeszło. Nie przejmuj się na razie, a jak się bdzie utrzymywać, to idź do lekarza.
andrzej, jak dłuzej pobedziesz z nami, to pomozesz sobie, zobaczysz, to forum to terapia najlepsza ze wszystkich madziu ja tez miewam dusznosci , ale to nie ból, po prostu jakby w klatce brakowało sercu miejsca teraz biore leki i jest lepiej byłas juz u jakiegos lekarza?
Madziu! może któraś z dziewczyn ma podobne dolegliwości,ja nie...jeśli aż tak zle się czujesz masz coś na uspokojenie? jeśli tak to zażyj, popij dużą ilością zimnej wody lub chociaż melise...a jak z ciśnieniem , mierzyłaś?
Gość krystyna 3
CZARNA jestem ja ci dam umarłaś jak ci zasaze ewcia poszła do kina to ja mam woooooooooooolny komputer a to ci się wypad nie udał szkoda ale może dobrze będziesz z nami a miałaś na sobie tą seksi bielizne? Dorotko tetaz wziełam prysznic jestm świeża i pachnąca nawet do łóża nie ide bo kto wie co by było hhhhha Iwonko a ty do kurnika się wybierasz a my to co zostawisz nas?
krysiu no miałam, miałam , co miałam nie mieć, ale zdjąc musiałam, bo w domu to tak dla samej siebie w seksownej bieliźnie chodzis , to dziwnie(nie, nie nie moi drodzy, proszę nie myśleć, że barzhany włozyłam, mam tez czarne, ale nie koronki) krysia ja cie kocham, a przeciez orientacje mam wporzo czarnaska myslisz, że jednym postem nas zadowolisz?no to sie grubo mylisz? a kurczak jak sie ma?
Cisnienie 130/80 czasem 120/70. Nie nie bylo tego kiedys. Kiedys byla nerwica teraz nie wiem co jest - tak mnie dusi ze nie moge sie uspokoic. Wzielam 1 tab kalms bo 2 gdzies poleciala popilam woda czekam na efekt Juz nie wiem czy lezec czy siedziec czy chodzic i panikowac - juz nie wiem co robic. Miesiac temu laryngolog mowil ze jest ok. Jak mnie przydusza to momentami kreci sie w glowie, mam ciepla czerwona twarz i czerwone uszy
Wybaczcie ale mam takie objawy ze strach myslec co sie dzieje ze mna. I praktycznie chodze po stronach internetowych. A wiadomo co wejde to przeczytam i pomysle i ubzduram sobie ze to chyba mam. Czasem mysle ze umieram - jak scisnie to wyglada to jak na jakis atak. Co sadzicie o tabletach zilowych firmy GREENMED?? te GOODDAY GOODNIGHT???
Madziu spokojnie...nic Ci nie będzie.Uchyl trochę okno,jak nie możesz usiedzieć spróbuj się czymś zająć .Jesteś sama w domu? 1 tabletka kalms to raczej niewiele,zażyj drugą.Validol jest na serce ale nie zaszkodzi,jeśli masz to wez tabletkę
ale wiesz andrzeju, że zostałes moim chłopakiem?czy ci sie to podoba czy nie iwonko kocica to chyba ja jestem, a ty juz mówiłam demonem seksu tak?o jezuś i kurczakiem od czasu do czasu madzia ty mi tu nie panikuj, popatrz wiele z nas miało to samo i zyjemy