Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

A Wy co ...rozbawiacie mnie czy jak? Mam bujną wyobraznię i widzę Dorotkę wysiadają cą z samolotu w powietrzu.....hmmm ja ewentualnie mogę wysiąść tylko z tramwaju:)) Czarna uwielbiam ładną bieliznę , jaka kupiłaś,szczegóły proszę...
Hej skarbeńki. Ja nietak dawno wrocilam z pracy,. Fajnie bylo. Klientki zadowolone ze juz wrocilam do pracy- oczywiscie pogaduszki z nimi byly. Mowily ze juz sie martwily o mnie. W salonie dziewczyny z pracy opowiedzialy mi wiele ciekawych rzeczy jakie sie dzialy pod moja nieobenosc.Juz kolezanka sie zareczyla - no ladnie. Bardzo sie cieszylam i sie ciesze z ich szczescia. Wsumie to jestem zmeczona w salonie duzo klientow jak zawsze ciagle na nogach prawie. Troche zle sie czulam w pracy mialam czeste zawroty glowy i kolatania serca. A wam jak mija dzien?Gracie w kurniku w hinczyka:)? Pozdrawiam
Gość Dorota W
kLAUDIA powrót do pracy pomoże Ci oderwać się od szarej rzeczywistośći .Jeśli jest to miła praca w gronie sympatycznych współpracowników i wyrozumiałych klientów to tylko żyć i nie umierać. Zmęczenie zniknie jak posiedzisz troszkę przed kompem
Iwonko fajnie bylo w pracy zawsze jest fajnie.Ale juz tak bardzo chcialam isc pomimo tego ze jeszcze powinnam byc na zwonlnieniu lekarskim.Ale to nic- moze nic sie nie stanie zlego. W nocy nie moglam zasnac bo niemoglam sie doczekac kiedy juz bedzie dzien i pojde do pracy.
iwonka kupiłam 3 pary no jedne takie półstringi, nie wiem, bo dupe mam jak szafe, ale może cos z tego bedzie reszta to koronka, wszystkie czarne, toc ja czarna nie? uwielbiam ten kolor dziewczyny spadam sie kąpac i lecę (jak to mawiał mój dziadek:zadzieram kiece i lecę) buxki
Czarna w takim razie wychodzi ze masz taki sam gust do bielizny jak ja. Uwielbiam czarna bielizne jest taka demoniczna a jeszcze kononkowa...... w ogole to mam bzika na punkcie bielizny.Jak chodze po sklepach to zawsze kupuje bielizne czarna
Lepiej pózno niż wcale,dobrze,że się teraz z tego śmiejesz Andrzej...zresztą pomyśl jaki dobry uczynek spełniłeś...dawno się tak nie uśmiałam :))) Czarna oszalałaś!!!! dupa jak szafa??????:)))))))))) nie może być tak zle skoro włazisz w stringi...ja tez lubię czarną,ale w zasadzie większość kolorów byle były to komplety:)Ale fajnie zamiast o lękach pisać o bieliznie :)