Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

aga dzwoniłam do krysi, wczoraj widocznie wykreciłam inny numer dziekuje ci za smsa z krysi jest super babeczka i dużo mówi jak my wszystkie, a ja bardzo lubię jak ktoś dużo mówi, ciesze sie, że z nią rozmawiałam, a to dzięki tobie aga u mnie w domu tez nie jest lekko, ale juz lepiej niż było, to pewnie chwilowe, ale niech taki stan narazie trwa
Gość krystyna 3
AGUŚ ta nasza Czarna ma tyle biedactwo na głowie że i się wszystko pomyliło ale z niej też jest babeczka fajna nie mogę sie nadziwić że rozmawia się z forumowiczami przez telefon jakbyśmy się znali osobiście noi fajnie DOROTKO jak tam gardełko ? Coś mało piszecie dzisiaj czy to nie aby efekt zjedzonych pączków albo jeszcze cały czas jecie pączki i nie macie czasu pisać chyyyyyyyyyyyba tak CZARNA esemesa dostałam dzięki Ciekawe czy IWONKA też już po deserku pączkowym
No tak ja tu biedactwo zrywam się z łóżeczka żeby przeczytać posty a tu co ??? Puściutko !! Jedna obiada się pączkami ,druga napewno jajka znosi a trzeciej jakiś łasuch posty zjada. Kochane!! --wzywam Was na ploteczki!!! Proszę się nie obijać!!!
Ale tu pustki,wrocilam wlasnie od mamy a tu wszystkich wywialo,myslalam ze nadrabiania bedzie sporo a tu kicha:) Domi dzieki ale to nie o to chodzi tak jest wszystko ok.U nas jest to bardzuej eszystko skomplikowane. Krysiu3 wiem ze Czarna jest swietna jak Wy wszystkie.Ale musze Ci przyznac racje jak rozmawiamy przez tel to jakbysmy sie znaly kuuuuupe czsau i to jest fajne. Dorotko ja dalej jem paczki ale kolacje chyba juz odpuszcze,chba ze.....:) Justine fajnie ze jestes. Ciekawe kiedy wroci moja Iwonka? A ola gdzie sie podziewa co? Malgos tez znikla?
Hej dziwewczyny! dopiero do domciu wrocilam ale sie najadlam pączusiów jak nigdy!myslam ze zrobie niespodzianke klasie mojej a to oni mi zrobili niespodzianke.poszlam do szkoly i nikogo nie bylo i przyszly 2 kolezanki z klasy i powiedzialy ze nie ma dzisiaj lekci(a lekcje byly)! i mowily zebym poszla z nimi na stare miasto do restauracji! a tam cala moja klasa i tyle paczusiów tam bylo i ciagle kazali mi jesc bo stwierdzili ze schudlam w szpitalu. a u Was skarenka jak dzien minal?ja juz jestem bez sil!!! i wagary i restauracji!oni sa czasami niesamowici.kolezanka wszystko wygadala ze dzisiaj w szkole bede i wszystko tak szybko zorganizowali kochani! POzdrawiam was
czeŚĆ dziewczyny jestem z powrotem nie wiem co to dzisiaj byŁo takich silnych kŁuĆ centralnie na sercu to jeszcze nie miaŁam nie moglam sie opanowaĆ przespalam sie dwie godzinki no ale jeszcze mnie troche trzyma jeszcze czuje coś takiego dziwnego w klatce i boli mnie kręgosłup na wysokości szyi makabra jeśli nie mialam robionego echa serca to powinnam zrobić? ekg mialam robione trzy razy i nic nie wykazało czy to napewno nerwica? przepraszam że psuje wam humorki
No nareszcie się zjawiło kilka osób. Aga jedz pączusie i niech Ci wyjdzie na zdrówko. 111000-Ja również Witam Cie kochanie Klaudia --wagarowiczko masz super kumpli OLa moim zdaniem samo EKG to zamało aby wykluczyć całkowicie chorobę serca. Wydaje mi się ,że kompleksowe badania pozwoliłyby postawić konkretną diagnozę i przede wszystkim Ciebie by uspokoiły.Po co masz snuć domysły skoro jest możliwość upewnienia się czy Twoje serduszko jest zdrowe