Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

ech...smiac mi sie chce z tych waszych wojen, bo ja nie mam sily myslec o takich glupotkach, ale wasza sprawa...to oznacza tylko ze naprawde zzylyscie sie z soba a to chyba dobrze, ze wasze relacje sa glebokie..tylko nie wiem czy piszac zarowno na tym forum jak i an tamtym stwarzam jakies problemy dla jednych badz drugich..dziwne uczuie, wrecz niezdrowe, a przeciez mamy pisac tu by czuc sie spokojniejszym a nie bardziej zdenerwowanym;) pozdrawiam i zycze spokjnych dni do OG mowiac o tych omdleniach i bolacej glowie, ten problem dotyczy rowneiz mnie. ja szczerze mowiac myslalam ze to migrena badz cos innego, ale teraz przekonuje sie do tego ze to nerwica..glowa bolala mnie przez tydzien lub dluzej byl to dziwny uciskajacy bol i klujacy takze w okolicach skroniowcyh i mialam wrazenie ze zaraz upadne..u mnie wynikalo to ze stresuejacej sytuacji teraz kiedy czuej sie bezpieczniej nie drecza mnie juz bole glowy i omdlenia..ale pozostaly inne
Blue Sky pisz gdzie chcesz nikomu nie przeszkadzasz,a z checia poklikamy z Toba,zapewniam.No tak czasem jak lepiej sie czujemy to i sie wyglupiamy.Jak gorzej to sie zalimy itd.Najwazniejsze jest to zeby sie dobrze czuc prawda.A powaznym tez nie mozna byc caly czas. Co do OG zgadzam sie z Toba!Tyle ze ja mam jeszcze bole napieciowe,ale znam ten bol niestety.
Witam!! Kochane moje skarby dziękuję wszystkim za miłe słowa skierowane pod moim adresem. Nockę miałam fatalną .Budziłam się co jakiś czas a to z dreszczami a to znowu spocona i mokra jak szczur. Coś mi się wydaje ,że bez antybiotyku się nie obędzie,za bardzo mam gardło zawalone. Zarejestrowałam się do lekarza domowego ,więc za godzinkę podjedzie po mnie ojciec i mnie podrzuci. Jak tylko wrócę to się do Was odezwę. Pozdrawiam Was kurczaczki z całego serduczka i przesyłam buziaczki.Takie wirtualne mogę ,tymi przynajmiej nikogo nie zarażę
witajcie dziewczyny do blue sky: pisz z nami i pisz na tamtym forum, przeciez dziewczyny piszą na różnych forach, nie musisz wybierać ja napisałam wczoraj do dziewczyn na tamtym forum i po wojnie, przynajmniej tak mi sie zdaje:) aga, dorotka, iwonko, olu, dwie krysie ściskam was mocno z rana, jak równiez wszystkich, których nie wymieniłam
Cześć Ja od wczoraj nie mam wody i nie wiem kiedy włączą, więc nawet prania włączyć nie moge. Super. Kolejny dzień obijania. Ola. Czarna wy tak z rana objadacie się pączkami:) A ja tak bardzo chciałam faworków, a jak teściowa zrobiła to juz mi się nie chce. Z paczkami to samo. Mąż z samego rana kupił, bo mi się zachciało, ale jak na nie patrzę to już nie chcę. No jakbym była w ciąży:) Widze że wiekszość ma dobry humorek, więc i mi lepiej.
matiiago ja rękoma i nogami bronię sie , żeby nie żreć, a le przed chwila znowu mi przynieśli worek faworków, jak siedze przy biurku , to nawet nie patrze w tamta stronę, a jak wstanę to same sie łapki wyciągają:) ola ja wiem , że robota nie zając, ale niestety mam jej tyle, że cholera mnie bierze
Kurcze jednak sprubowałam tych faworków. Ale jak się przysiadłam to pól półmiska wchłonęłam. A teraz jakoś mi chyba niedobrze. Ale maluszkowi smakowały (chyba) bo tak się kręci i rozpycha, że mi jeszcze gorzej. A teraz wpadłam na genialny pomysł i będę robiła sama!!! pączki. Jak byście coś słyszały, że w w-wie jakiś pożar czy coś to znaczy że u mnie:) Jeszcze nigdy w życiu nie robiłam pączków, ale może coś wyjdzie to wam puszczę przez forum:) Dorotko jak wrócisz od lekarza to napisz. Czarna olej pracę i jedz faworki za mnie:) Ja już nie mogę. Krysia waw do wakacji zrzuci się te pare kilo po dzisiejszym dniu:)