Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

o kurcze czarna kocico - poczułam sie taka zgrabna i gietka, jak to kocica, ale bardziej pasowałoby: czarna swineczko (sa przeciez czarne świnki nie?) iwonko ja tez wiem co znaczy nadrabiac miną, przed rodzicami nie musze, ale w pracy czesto szkoda, że cie nie będzie domi ja z warm - maz
Żyje,żyje ale co to za życie jak człowiek nie może nosem oddychać ani porządnie się najeść. Nic innego mi nie pozostaje tylko pierdzielnąć się do łożka i porządnie wygrzać. o 19 -tej byli u mnie rodzice ze sokim malinowym i miodem .Zaproponowali abym na kilka dni przeniosła się do nich. Przecież to absurd- po pierwsze zaraziłabym Bartka,po drugie został mi na głowie kundel sąsiadki, a po trzecie nie mogę zostawić domu bez dozoru, Tak więc sytuacja się rozwiązała i niepocieszeni rodzice pojechali po 8-mej do domku Ja jestem dzielna dziewczynka dobre dwa-trzy dni i choroba mnie opuści!!
AGA słoneczko moje dzięki za sms i za troskę.Myślę ,że jutro będzie troszkę lepiej a za trzy dni zapomnę,że byłam chora. Też mi bez Was smutno .Dzisiaj mniej piszę,ponieważ nie mogę patrzeć na klawiaturę i monitor bo mnie oczy bolą i cały czas z nochala leci normalnie woda. Pozdrawiam wszystkich i spadam do łóżeczka No chyba ,że w nim nie uleżę to natychmiast tu zaglądnę Aga jeszcze raz dzięki
i ja spadam kochane oczy juz na zapałkach iwonko miłego dnia jutro i sppokojnej dzisiejszej nocy aga do jutra, duza buxka domi pewnie, ze kiedyś pokażesz męzowi, gdzie mieszka czarna i mam nadzieję, ze nie tylko ty, ale i reszta dziewczyn u mnie drzwi dla wszystkich otwarte dobrej nocy