Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
na 18-nastce było super.Dawno się tak nie uśmiałam:D I nie żałuję że wyprawiłam 18nastke bo tego właśnie trzeba mi było oderwania sie od problemów. Świetnie się czułam.Nic mi nie było i wogóle czułam się fantastycznie:) Znajomi też zadowoleni:) Dzisiaj miałam wizytę u psycholożki też było super fajnie mi sie z nią rozmawia:)
Czarna ja jestem caly czas a dziewczyny nie wiem gdzie sie podziewaja.Gralysmy troche na kurczakach ale ja juz dawno jestem a one sie zgubily hihihihi:) Malgos na widzisz zaczyna sie pomalu wszystko ukladac!Nic tylko sie cieszyc. Dorotka tez zaginela,naprawde nie wiem co sie dzieje?
Dziewczyny trochę się martwie ,byłam dziś z synem w poradni a nie było tej pani co zawsze nas przyjmowała z jednej strony sie cieszę że jej nie było .Był konkretny gościu i stwierzdził że węzły na szyi nie są już powiększone i to normalne że przy każdej infekcji mogą się powiększać i wyniki są dobre ale jedyne co go martwi że jest bardzo szczupły .Mnie też to cholernie martwi bo wcale nie przybiera na wadze ma 6lat i waży 16kilo a ma 125cm wzrostu jak kupowałam majteczki s tak do tej pory .Jak go rozebrałam do badania to az mi łza w oku sie zakręciła, ja tak dbam uwieżcie nawet go jeszcze karmie bo dla niego jedzenie to cos strasznego ,wszystko podstawiam mu pod nos a to bananka ,mandaryneczke.malo je a potrafi załatwiać się 2-3 razy dziennie. Dostałam skierowanie do szpitala na oddział dzienny i mają mu zrobić badania usg ,gastroskopie a to mnie przeraża sama to miałam a czy takie dziecko z tym sobie poradzi ?może to od żołądka . A u mnie w przychodni tylko powtarzaja niech się pani nie martwi ,jeszcze będzie jadl i nabierze wagi .Aon naprawdę ostatnio skarży sie na brzuszek ,to jak wypije kakao albo jak coś zje .Więc zawsze cos musi być aby się martwić nie ma w życiu lekko pozdrawiam was serdecznie
Domi to może być objaw że ma bakterie w żółądku wiec gastroskopia mu nie zaszkodzi a napewno pomoże mój chrześniak tez tak ma i jest chudy jak szczypior ale za to długi jak wieżowiec no u niego stwierdzili jeszcze coś z grubym jelitem ale dostanie odpowiedni antybiotyk i bedzie lepiej tak że sie nie martw dobrze jak zrobią mu te badania
domi ja miałam podobne problemy ze swoim synem(jeśli chodzi o jedzenie) kiedy skończył niecałe 3 lata zaczęto podejrzewac u niego autyzm, nie bede sie rozpisywać o objawach, bo nie w tym rzecz, w każdym razie nagle, z dnia na dzien odstawił jedzenie, był czas, że jadł tylko serek danio, albo suchy chleb, kiedy próbowałam go karmic czyms innym to albo wymiotował, albo po prostu nie chciał wziąć do ust o dziwo wyniki miał dobre w wieku 3 lat i 9 mies. poszedł do przedszkola i wszystko wróciło do normy nie chcę nawet wspominac tamtych czasów, bo kiedy, przychodziła pora jedzenia, to płakalismy obydwoje
Hej kochane! Dziś jakoś mi tak czas szybko leci...jutro mnie nie będzie cały dzień,może póznym wieczorem.Małgosiu super ,że jesteś zadowolona:) Czarna na pewno lepiej? Jak w domu? Domi ..współczuję ...wiem,że się martwisz badaniem,ale dzieci często lepiej je znoszą niż dorośli...
Domi twoj synek sobie poradzi z gastroskopia zobaczysz.Ja tez juz mialam trzy razy i czeka mnie czwarty.Do dzieci tez unaczej podchodza.Bardzo mozliwe ze to wlasnie od zoladka nie przybiera na wadze,ale bedzie dobrze.Jedynym badaniem niestety mogacym to wylapac jest gstroskopia niestety.Zadne USG czy cos w tym stylu nie wykaze tego,wiec lepiej zrobic to badanie prawda i byc spokojnym,jak myslisz?a nic zlego mu sie nie stanie,zapewniam.
domi, myślę, że jesli naprawde nie da rady , to na siłe nic nie beda mu robić, jest jeszcze chyba miozliwe przeswietlenie żołądka nie każdy radzi sobie z gastroskopią ja sama miałam 3 razy, za pierwszym dostałam taka zjebkę od lekarza, ze nie moge powstrzymac odruchu wymiotnego, ze chciał przerwać badanie:) drugi raz czułam sie jakby ktos skopał mnie w brzuch no ale przeżyłam i żyje dalej:) maluszek sobie poradzi
Dzięki dziewczyny za wsparcie ,ja już jestem tym zmęczona wędlina odpada,rosoł też ziemniaki w zupie już nie podchodzą, stale musze kombinować a to placuszka z jajka w przedszkolu ugadałam się z panią to może przynosić swoje kanapki oczywiście tylko z dżemem jada,troche dostałam z nim w kość nic mu nie smakowało od małeg tylko doił cyca prawie do 4 roku życia a ja wyschłam i ważyłam 46 kg patrzcie jak to jest starszy mój syn ma 11 lat je więcej niż ja i ma nadwagę lekką a drugi niejadek .dobra nie będę wam już smucić trzymajcie się cieplutko
Czarna kocico:) jutro jadę na cały dzień do rodziców pomóc w domu bo są juz starsi,mama schorowana,bardzo ja bolą ręce.Nie za łatwa wizyta bo pasuje mi nadrabiać miną ,żeby się mną nie martwili,a sama wiesz,że ostatnio rzadko kiedy się dobrze czuję.Może podejdę do siostry bo mieszka niedaleko od nich , wtedy postaram się odezwać.Przynajmniej ona wie wszystko i nie muszę grać...choć dziś jest naprawdę niezle :)