Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Klaudia mam nadzieje że sie nie obrazisz ale weszłam na pewne forum ( inne) i widze że też tam piszesz 9 oczywiście masz takie prawo) tylko jeśli moge cie prosić to poczytaj posty od początku ( na tamtym Forum) to zauważysz że tam nie lubią określenia kochanie serduszko słoneczko bo to dla nich fałszywe sformuowania i dziwie sie że jeszcze ci o tym nie powiedziały bo przeciesz to forum dla szczerych dziwi mnie to Przepraszam że to pisze ale musiałam
nie nie o to chodzi nic nie zrobiłaś złego tylko była tu mała kłutnia na naszym forum i kilka pań sie przeniosło sama z ciekawości zaglądam tam co u nich słychac ale nie pisze ostatnio jedna z nich właśnie wypowiedziała sie na ten temat że sie nie znamy a mówimy do siebie słonko serduszko kochanie i tym podobne no i że to jest sztuczne i takie tam i bardzo mnie to wkurzyło bo ja przecież nic do nich nie miałam a teraz jak widze że ty piszesz słonko do nich i nikt ci uwagi nie zwraca to sie zastanawiam gdzie tam jest ta ich szczerośc bo ja jej nie widze i nie chodzi mi tu broń boże o Ciebie naprawde widze że jesteś bardzo sympatyczną dziewczyną i dlatego to wszystko napisałam
Dziewczyny nareszcie jestem sama,maz poszedl do pracy.Oczywiscie na dowidzenia mnie wkurzyl i tyle,mam go juz dosyc.Mysli tylko o sobie ze nie daje rady i takie tam ble ble ble a ja mu na to a postaw sie choc raz w mojes sytuacji i sie zamknol,ale na chwile.No to ja dalej,wiem ze wszystko jest moja wina,choroby,operacja,ablacja,to ze nie mozemy miec dzieci choc chcemy itd.i mowie no postaw sie w mojej sytuacji czy choc raz o tym pomyslales.Oczywiscie wiem ze jemu tez nie jest latwo,ale mysli tylko o sobie a co ze mna.Jak powiedzial ze nie wytrzymuje to ja mu na to i co potniesz sie czy co,pomoze ci to w czyms,a on a moze to zrobie.I wtedy ja powiedzialam ze zrobie to szybciej,oczywiscie wyskoczyl ze mam skonczyc juz szantazowac i takie tam,a ja mu na to ze nie szantazuje tylko mowie prawde kiedys sie zabije wkoncu a on to zrob to wkoncu.
Ja przepraszam, że tu jestem, bo na tym forum byłam przez okres trwania mojej choroby! Napisałam Adze jak za szczerego serca, wybaczam i zapraszam! A ty Ola gucio w sprawie wiesz, więc czego się czepiasz?miałaś zły dzień? co, tytuł cię zabolał, jeżeli dziewczyny ze szczerego serca przepraszały, to zawzse mogą tam wejśc i napisac(pisałam o tym do Agi) do Czarnej też, człowiek tylko człowiek może się pomylic, nie rozumiem, zakł,ócam komuś porządek na tym wątku, to kiego grzyba Olu piszesz o naszym? ani nie byłaś w to zamieszana ani nic!po co!znowu? namieszac! i ktoś się dziwi, że sprawa nadal trwa?o mnie była i ja nie drążę, czytam sobie wasze posty, niech wan sie jak najlepiej układa. co cię to obchodzi jak się do siebie odzywamy?przecież to śmieszne, mam nadzieje, że dziewczyny z tego forum w końcu przyznają mi rację, czy kiedykolwiek mówiłam jak ktos ma się odzywac?? brava dla wiki, nie chciała słodziaków, to ich nie ma i tyle. kurdę teraz się wkurzyłam tematu nie ma kłótni tez, po co Ola miesza? właśnie szczerośc Olu to to, co każdy wyjaśni na początku tego wątku i tego nie ma, rozumiesz???czy przeliterowac? Do Klaudii!! Uważam ją za osobę tak inteligentną, ża sama podejmie decyzję to chore na forum o nerwicy, żeby kogos namawiac, no tak choroba może przejdzie, jak ktoś nie ma zajęcia i się zajmie....plotkowaniem Klaudio, pozdrawiam sama zdecyduj, nigdy nic nie pisałam, żebyś opuściła to forum, człowiek istota myśląca, sam wie, co dla niego najleprze. a ty Olu u mnie nie masz żadnego szacunku, może ciebie to nie rusza, ale ja odeszłam z forum z honorem, a ty go nie masz...siec tam, gdzie cię przygarną pozdrawiam dziewczyny, które umiały się przyznac do błędunie jestem na was zła, rozumiem, wszyscy jesteśmy tylko ludzmi! zdrówka
Wszystko-to ze choruje,biore tyle lekow,ze wszystko sie ciagnie z lekarzami chorobami,ablacja,operacja,nigdy nic nie wiadomo na 100% a to wszystko przeszkadza w normalnym zyciu,tak jak normalni ludzie,bez ograniczen.Odczowam to tak,ze najwiekszym problemem jestem ja!Naprawde zaluje ze prezylam po tym krwotoku,nie meczylabym sie juz.Mam dosc!!!!!!!!!