Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Nareszcie jesstem! No tak za dobrze by bylo z takim fajnym rehabilitantem a do tego kawa i ciacho:)niestety tam sa tylko panie,ale pomarzyc mozna no nie:)Potem pojechalam do apteki wyczyscilam sie z kasy,kupilam siedem lekow to mam na miesiac niektore podwujnie zeby starczylo na miesiac.Przyjechalam to zaraz przyszla kumpela z moim malym sasiadem,potem juz obiad i nareszcie spokuj,do piatej potem nastepna kumpela,kurcze co za dzien,anie chwili spokoju. Krysiu waw-uwielbiam kosci na kurniku,literki,chinczyka i taka jeszcze jedna chinska gre tylko nie pamietam jek sie nazywa. Malgosiu-fajnie ze masz dobry humor,a jutro wielki dzien,nie. Iwonka-cieszy minie twoje nastawienie,no i zapal do pracy,to znaczy ze wszystko jest na dobrej drodze.A na solarium bylas?i czy idziesz na ten basen? Dorotko W-jak wyspanie moze poprawic humor prawda! Klaudiu-widze ze Ty tez nie nazekasz dzisiaj. Krysiu3-jak te zakupy,wrocilas juz? Sis72-cos mnie martwisz kochana,czy wszystko dobrze? Olu-co sie dzieje?
Gość krystyna 3
NO jest i AGA dięki za przepis no to nie zazdroszczę ci AGUŚ tego wyczyszczonego portwela ja już od dawna jestem kochanie byłam tylko koło mnie w sklepie większych zakupów nie robiłam takie tam proszek te nieszczęsne jajka co mi wyleciały z garka ale mi się zrymowało i siedzę z wami.Dziś mam trochę luzu POZDRAWIAM.
I wreszcie jest nasza Aga:)) Skończyłam z garami! Dorotko...gdybyś była bliżej...łazanek narobiłam tyle ,że chyba przez tydzień będą jedli:) Sis:)) a wiesz,że te 666 to nie przypadkowe...niekiedy licho się we mnie odzywa:)No i słucham z synem również havy metal,a konkretnie iron maiden...tam śpiewają o tym symbolu.No cóż jeśli chodzi o muzykę to jestem otwarta na wszystko :)
Aga nie ma sprawy zagramy tylko ja w to nie umiem ale mnie nauczysz ok? Witam Krysiu z tymi jajkami to niezłe szopki ja kiedyś - kilka lat temu dokładnie po ślubie jak dostalismy kuchenke mikrofalową to włożyłam jajko do środka bez wody Bo nie wiedziałam i właczyłam huk był niesamowity a kuchenke czysciłam ponad godzine ale był ubaw
Czesc Skarby-sorry,ze dopiero się odzywam ale goraczka mi nie spada i tak mi strasznie kosci i mięśnie bolą ze praktycznie z łóżka nie wychodziłam. dopiero od godziny jestem na nogach bo musiałam do sklepu wyjsć. kObietki,czy u was też jest taka ładna pogoda? ui mnie od rana słonce pięknie świeci. Czarna kochanie,gdzie Ty? pozałuj swoją chorą sąsiadkę:))
DZIEWCZYNY j już jestem po obiadku. Iwonko z pewnością Twoje łazanki są pierwsz klasa i żałuję ,że nie mogę ich posmakować. AGA ,CZARNA -Super ,że już jesteście. Aga ale trafiłaś- same babki na tej rehabilitacji i zero facetów.Ato pech (hihihi) CZARNA-takiego szefa tylko pozazdrościć.Widać ,że men nudy nie lubi. CZARNASKO-życzę szybkiego powrotu do zdrowia