Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz Pogódko - właśnie znowu potwierdziłas, że na tych forach liczą się tylko osoby *ZE STAREJ EKIPY*. Skreslasz wszystkich, którzy pojawili sie po Tobie. Jest to jednoznaczne, że nie warto dołanczać się do żadnego forum i cokolwiek pisać, bo wszędzie jest się nowym dla piszących dłużej. Szkoda. A tak było fajnie.
Kobieto? Ślepa jesteś, jak nie plotki? Nie plotki? to się pyta a nie osądza!!! Tyle pisałyśmy ze sobą, miałyśmy kontakt na forum , a ty pisałaś, że już wcześniej tak myślałaś? O czym???co kredyty od was wyłudzałam, adresy?numery kont? Ludzie troche przytomności, poczytaj wczesniej kogo z forum kto spławi, kurna ślepa jesteś? nie rozumiem, znasz mnie przez to forum - tyle czasu, i tylko tyle mam do powiedzenia - jak mogłaś? nie rusza cię?trudno....kiedyś zrozumiesz
sorki, a ty byś mattiago co zrobiła??? jutro napisze ci ktoś, że się pod kogoś podszywasz, że jesteś oszustką i w ogóle naprawdę, ty nadal nie rozumiesz nie chodzi o to, że nowe, tylko, że kiedyś nie było tak tj.wcześniej przytoczona hostoria Wiki - Vinga też było trochę, nie wiem czy nawet tam nie byłas, nie miłych postów, ale nie az tak, nikt nikomu ie ubliżał.. a ja czuję się zgnojona, rozumiesz??ja nic nie zrobiłam a tak mnie potraktowali, i masz rację mówię o staerej skipie, bo....wchodziłam na rózne fora wcześniej i nikt nikomu nie pisał spławimy go, bo bał się na naszym napisac! no i teraz znowu jestem nieszczera, bo....szczerze piszę to nie chodzi o przekreslenie, nie chciały byc razem na forum , niech npiszą dużymi literami,SPŁAWIMY ICH, i tyle, powiem, że świnie na p[rzykład, ale chociaż szczere widzisz mnie nie lubią pewnie bo dużo dzisiaj gorzkich słów napisałam, ale dobrze, bo szczerze... nie łapiesz ta afera dużo wcześniej by się skończyła, żeby ktoś kogoś zapytał, szczerze powiedział, napisał, ale na drugim forum???myśląc , ze nikt nie czyta??? to ja naprawdę nie czuje się winna, obraziłam ...trudno, ale tutaj,. nie po kryjomu, rozumiesz?bo juz nie wiem jak mam tłumaczyc Szkoda mi Aguni i Ciebie też, ja , ty ona , tyle razem i co???widac kto kogo zna i ne chodzi o osobistą przyjazn, tylko o zaufanie na forum
dziewczyno weź sobie przeczytaj co ja napisałam dokładnie i dopiero gadaj takie bzdury! Niegdy nie napisałam: *że juz wcześniej tak myślałam*. I nie rozumie co ty wypisujesz. jaki kredyty i tp? Opanij się. Ja nie chcę żadnej kłótni. Nie jestem w odpowiednim stanie żeby się denerwować. Jakie plotki? I chciałabym powiedzieć, że nie jestem ślepa. I nie poniżaj mnie. Bo ja też potrafię być ostra, ale tego nie chcę. Ja do ciebie normalnie, a ty wystrzelasz jak z maszynowego. Czy ja cię chciałam spławić??? Przeczytaj moje wypowiedzi, a potem pisz. Boże co tu się dzieje? Teraz potwierdzam, że jestem zbyt nowa żeby ze mną normalnie rozmawiać.
Chyba za bardzo zaczęłam to wszystko przeżywać, bo i mi cisnienie skoczyło, a mąż kazał spadać od komputera, bo chyba zauważył że sie wkurzyłam. Ale nie chcę stąd spadać. Jest mi cholernie źle i muszę gdzieś się wyładować. Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam. Na nikim się nie wyładowuje, tylko pisząc jest mi lepiej. Bo i klatka boli, serducho wali. Ale już kończę bo znowu zaczynam.
zawsze możesz, bo wiesz jestem Pogódka i nikt inny, a o co mi chodzi o twój post....nie wiedziałam, ale cofnęłam się parę dni wstecz itp.ale doroto wykryłaś czy coś w tym stylu....i o tym mój post , co mattiago wykryła - złodzieja, stręczyciela?o tym pisałam, żeby znowu nie było nieporozumień. Pomimo wszystko ze szczerego serca zyczę ci zdrowia dla ciebie, dzidziusia, nie chcesz po prostu nie wierz i tyle pozdrawiam chyba już wiesz co mnie zabolała, bo sytuacja dla ciebie wczesniej nie była jasna
Czarna ,Matiiaga - proszę,nie odchodzcie :((( Do grupy mącicielek: po pierwsze to nikt tutaj nie plotkował-zaczęło się od afery z nickami Pogódki ale trudno to chyba nazwać plotkarstwem.Poza tym osoby ,które mają tego dosc przyznały się do błędów,przeprosiły. Ja nie brałam udziału w tym konflikcie ale jak przeczytałam te kilkanaście stron to aż włosy mi się zjeżyły-jak można być tak zawistnymi osobami???Czarna,Dorotka i kilka innych osób okazały skruchę a reszta dalej Je atakuje.Tak nie mozna-byłyśmy przyjaciółkami a teraz co? -wojna??? Aguniu,wybacz ale jak z dystansu spojrzy się na Twoje posty to na serio wygląda jakbyś chciała na nowo rozdmuchać konflikt. Pogódko-jezeli już nie przebierasz w słowach w stosunku do Doroty to może zwróciłabyś uwagę na to o co Jej dokładnie chodzi-Ona chce tylko tego,żebyś wyjaśniła,dlaczego Twoje historie tak diametralnie się różniły od siebie,ciągle Cię o to prosi a Ty dalej swoje...Jeżeli już ochłonęłaś to spróbuj zastanowić się czy w takiej sytuacji nie zachowałabyś się podobnie jak Dorota. Wszyscy tu stopniowo tworzyliśmy zgraną rodzinę,zdarzało sie ,że próbowali się tu wkręcić jacyś oszuści ale zawsze któras z nas wykazywała czujnosć i intrygi wychodziły na wierzch-Dorotę zaniepokoiła pewna sprawa i dla dobra nas wszystkich chciała ją wyjaśnić a teraz robicie z niej najgorszą... Ale najbardziej zabolało mnie to ,że wedlug jednej z Was,że STARA EKIPA BYłA NAJLEPSZA-bardzo przykro czytać jest takie słowa. To po co tak serdecznie witałyście każdą nową osobę,namawiałyscie do zwierzeń,obiecywałyście pomoc??? Po to ,żeby kiedyś wykrzyczeć nam w twarz ,że i tak nie jesteśmy jednymi z was bo piszemy tu krócej niz Wy??? Osoby,które z taką łatwością oceniły Dorotę i resztę dziewczyn niech teraz spróbują NAM NOWYM wytłumaczyć ,czy to było sprawiedliwe i po co zapraszały nas do siebie tak serdecznie jeżeli teraz chcą nas się pozbyć-jak nie potrzebne przedmioty!!!
no i widzisz, jestem zawiedziona , bo nikt mnie nie rozumie. pytam raz setny, co mam wyjaśniac , jak nic nie zrobiłam? czy ktos to w końcu zrozumie? nie chcę wyjaśniac, jak ja nie wiem o co chodzi, przeczytaj moje posty, czy w końcu znajdzie się ktoś kto zrozumie jak się czułam, czy nie? NIC NIE ZROBIŁAM
Czarnaska - co ty , obudziłysmy cie o tej porze? To oczywiście żart. Ale masz rację. Ja napisałm wyżej o tym, ale chyba nieskładnie. Własnie teraz tak dziwnie się tu czuję, bo przeciez też zaliczam sie do tych nowych. A byłam tak super przywitana. Ale są jeszcze osoby tutaj którym nie przeszkadza i nie wypominają, że tylko stara kadra się liczy. Cieszę się. Pogódko - czy ja napisałam, że nie wierzę??? A co do tego co wykryła - to otwarcie napisałam, że pisze kilka osób z tego samego Ip i dałam przykład. Ale to już nie ważne. Jest po części wytłumaczone i ja również nie chcę już gadać na ten temat. Juz mnie to męczy. Jest mi teraz obojętne jakie decyzje podejmiecie, czy zostajecie tu, czy idziecie gdzie indziej. Juz nie mam siły o tym gadać. Oczywiście byłoby mi miło jakbyście tu zostały, ale to wasz wybór i nie moge się wtrącać. Ale może nasze tematy nie tylko o chorobie was nie interesują (a tak czynnie brałyście w ich udział i było tak fajnie), więc szkoda. I tak Was pozdrawiam:)
absolutnie czarnasko nie masz racji, chodzi mi o to, że tam było zaufanie, że po prostu były osoby, nie wiem, może bardziej spokojniejsze, ufne, nie umiem inaczej wytłumaczyc o co mi chodzi. dlaczego po raz kolejny ktoś ocenia, nie chcę pisac imion, ale dlaczego tak piszesz, chyba napisałam, że szanuję osoby, które mioały domysły(bo tak może byc), ale albo od razu nie oceniały, albo nic nie pisały, czy robię coś złego, że bronię siebie i właśnie starej ekipy? ale nie dlatego, że stara, zapewniam i ciebie i mattiagę, tylko dlatego, że było tam ciepło, takich chorych historii nie było, i tylko o to mi chodzi, nie stara czy nowa, tylko o charakter osób, mam nadzieję , że wyjaśniłam o co chodzi
dziękuję mattiago w końcu za spokojną odpowiedz, właśnie o to mi chodzi co tobie, te mam dosyc wyjaśniac, bo i tak ci co chca zrozumieją ci co to i tak nie. dziękuję za wszystkie dobre słowa skierowane do Pogódki, czyli naprawdę do mnie. Życzę wszystkim powodzenia i proszę, żeby nogdy nikt już tak się nie poczuł, pytajcie jak nie wiecie. pozdrawiam do widzenia wszystkim
Tak przygladam sie temu z boku i strasznie mnie to wszystko dziwi. Na to forum zagladnalem jakies 3 dni temu przez przypadek. No i zobaczylem jakie to jestescie dla siebie mile, jak sie pocieszacie, czytalem wasze przezycia, wasze porady i podtrzymywania na duchu. Bardzo mnie zadziwilo ze jest takie miejsce gdzie osoby z podobnymi chorobami sie wspieraja w tak serdeczny sposob. Zaciekawilo mnie to forum, wiec co jakis czas gdy mialem chwile odrazu zagladnalem i sledzilem posty. Gdy dotarlem do kwestii wysypki Loopa, to tak mi ten temat o indianinu poprawil humor ze postanowilem dodac to forum do zakladek w przegladarce. Po jakims czasie wchodze i widze ze sa jakies nieporozumienia, bardzo mnie to zdziwilo, wrecz zaszokowalo, wiec postanowilem przesledzic znow forum wstecz aby sie zorientowac o co tu chodzi .!?!?! Doszedlem do kwestii podszywania, z racji ze jak juz wczesniej wspominalem interesuje sie informatyka to postanowilem to zbadac. No i doszedlem do wniosku jakiego doszedlem, ze cala sprawa byla spowodowana przez pomylke, dlatego postanowilem sie poraz pierwszy tu odezwac by jakos przyczynic sie do powrotu do owczesnej sytuacji. Teraz to nawet Loop nic nie wypisuje ;-( Jednak moja pomoc zostala odebrana przez wiekszosc jako jakis spisek ze strony Pogudki, nastepnie zostalem osadzony ze jestem przyjacielem agunii. A nastepnie ktos probowal mnie obrazic z 5x w kwestii mojej wiedzy informatycznej; *informatyk za dyche* Ja sie z tego smieje, bo nie zalezy mi na waszej ocenie mojej wiedzy czy czegokolwiek, chcialem tylko wam wyjasnic na czym polega kwestia ukrywania czesci adresu IP na tym forum. Dziewczyny ja was nie znam, dopiero co zaczalem was kojarzyc po nickach, a juz takie osady. W swojej wypowiedzi darze do tego aby pokazac kontrast jaki zauwarzylem na poczatku a jaki jest teraz - dwa inne swiaty. Pozdrawiam PS. Jesli ktos chce mnie wykurzyc to prosze bardzo, gdyz nie jestem tu stalym bywalcem i nie potrzebuje sie tu wypisywac.
Witajcie skarby z samego rana. Pogoda za oknami przerażasjąca a ja niestety muszę jechać do klienti , ponieważ w poniedziałek zdaję jej to pioruńskie łaciate mieszkanie. W powrotnej drodze zaglądne do rodziców na jakiś dobry obiadek a po powrocie siadam przy kompie i nigdzie więcej się nie ruszam. Tamten temat zakończyłam definitywnie i Was też o to bardzo proszę Życzę wszystkim miłej soboty .PApa!!!!!!!!
witam całe towarzystwo posłuchajcie wyluzujmy juz co to za hasło *stara ekipa*?my wszyscy tu potrzebowalismy pomocy i stad nasza obecnosć, nie ma starej ekipy, jest każdy indywidualnie i tyle mamy problemy, wiec sobie pomagajmy, czy to stara ekipa, czy nowa jakie to ma znaczenie żeby nie dac się zwariować piszemy o wszystkim, nie mozna sie zapętlić i pisać tylko o chorobie, jakie leki bierzemy, co nam dolega do cholery to forum ma pomagac, o lekach mozemy pogadac z psychiatrą M pisz dalej i nie zrażaj się loop wróć!!!!!!! całą reszte pozdrawiam pogódko , wiem, że juz nie chcesz byc na naszym forum, szkoda, ale nie mysl o nas tak źle, bo my złe nie jesteśmy dorotko jestes juz? buziaki przesyłam, jak ciśnienie?
do pogódki i widzisz źle oceniłaś napisałam mąż wie oczywiście tylko przeczytaj wszystko teraz Ty mnie osadziłaś bo ja napisałam ze wypowiadac sie nie będę zawsze jak pisałam na forum a Ty jak byłaś traktowałaś mnie z góry i pisałaś z niechęcią do mnie jeśli sie kogoś nie lubi nie traktuj go jak wroga bo ujrzysz go tam gdzie najmniej sie spodziewasz
Wiki na naszym forum to tak jak w *stadzie*sory za porownanie zawsze będzie osoba dominująca i pozostałe.Dla mnie to bez znaczenia. Forum otwarte jest dla wszystkich .Zgadzam się z Tobą .Co osoba to inny charakter,nastawienie .Jeśli mam ochote to pisze a jesli nie to po prostu tylko czytam.Wiem jedno ,że wszystkie mamy problemy emocjonalne i nie da się tego ukryć i to nas łączy./tz powinno łączyć/ Pozdrawiam Cię serdecznie. Psałam już kiedys ze lubię czytać Twoje posty wiec pisz,pisz.... Pisałas że wybierasz się na bal .Byłaś?Jak było?wytrwałaś do końca. U mnie wiosna ,świeci słońce.Samopoczucie nie najlepsze. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia.Papa
Gość krystyna 3
Krysiu zgadzam się z tobą całkowicie my tu mamy jednakowe problemy zdrowotne i powinniśmy sobie pomagać Pozdrawiam cię serdeczie IWONKO jak nas czytasz to wróć kochana ja tu bez ciebie to jak bez ręki PROSZĘ was wszystkich wracajcie nie dajcie się prosic dobrze że CZARNA KRYSIA GOSIULA się odezwały czekamy na reszte POZDRAWIAM