Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Słuchaj M. fajnie że jesteś mądry ale nie musisz się chwalić powiedziałeś co miałeś co powiedzenia i koniec. Ja tam nikogo nie chce obrażać ale mnie wkurza takie coś....Wielki informatyk za dyche:/ A kozaczki kupiłam brązowe z zamszu(krótki zamsz) takie do kolan.Z boku maja haft i z tylu jest taka wstążeczka. Czub maja okrągły i stożkowy obcas:D
M - jeżeli możesz być troszkę przyjemniejszy to bardzo Cię o to proszę.Nie jestem szczeniakiem na ,którego może warczeć pierwszy lepszy Burek.Twoja odpowiedż w zupełności mnie satysfakcjonuje,poniewż o to właśnie mi chodziło. Czytam uważnie co piszesz tylko zauważ ,że nie każdy ukończył informatykę na jakiejś UczelnI telekomunikacyjnej lub polibudze mnie tych sztuczek na ASP niestety nie nauczono.,a mąż jest za daleko abym mogła z byle pierdołami do niego wydzwaniać Temat uważam za zakończony
Agnieszko kochana,ale namieszałaś :) większośc tych leków to właśnie psychotropowe,ale nie wszystkie uzależniają.Są leki nowej generacji antydepresyjne i przeciwlękowe,które można zażywać dłużej i nie uzależnią.Jeśli chodzi o konkretne leki to musi dobrać lekarz...trudno radzić....dobry jest seroxat i efectin , ale to lekarz musi zdecydować.Owszem kochana,ja przerwałam leki na kilka lat,obecnie jestem na nich z powrotem,ale to zależy od osoby...niektóre nie wracają,naprawdę nie da się tu powiedzieć czegoś z całą pewnością. Małgosiu! ale miło było przeczytać po prostu o...bucikach... Nie wiem czy dzisiejsze emocje tak wpłynęły na mnie ,że ledwo siedzę..na razie się kładę do łóżeczka
Kochana Iwonko dobranoc sloneczko,wyspij sie bo jutro znowu bede Cie meczyc:)ale moze troche delikatniej zalezy w jakim bedziesz stanie.Dzis sie spisalas wrocilas na forum co mnie bardzo,ale to bardzo cieszy i nie tylko mnie jak zauwazylas.A wiec wyspij sie dobrze,przytul do mezusia i spij jak niemowle do samiutkiego rana:)pa rybeczko,do jutra!
AGUNIU śmiem podejrzewać ,że tajemniczy M to Twój znajomy albo krewny i sprowadziłaś go tutaj aby w dalszym ciągu robić zamęt. Pan informatyk tak do końca nie jest zoriętowany w sprawie .Wie tylko to co się wydarzyło wczoraj i nie zauważył ,że pogódka sama się przyznała do tego ,że piasła jednocześnie pod kilkoma nickami różniące się od siebie historie. Proszę nie obrażaj już więcej nikogo z tego forum ,ponieważ żadna z tych osób nie zrobiła Ci krzywdy.Jestem tutaj jedyną osobą na której możesz się wyżywać. A teraz proszę daj mi spokój i nie podnoś mi ciśnienia bo i tak mam je ponad normę
dorotko wiem, że jestes w nienajlepszym nastroju, ale moze faktycznie skonczymy juz ten temat agunia jesli zechce bedzie pisać, a jesli uzna , ze nie warto-przestanie pogódka jesli zechce, to bedzie z nami, jesli nie, no cóz, nikogo do niczego zmusic nie mozna M postanowił sie nie odzywać-cóz jego wybór czekam na himenkę, jeśli oczywiście istnieje dziewczyny wrócmy do tego co było dawniej