Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

aga kurde jestem, miałam dzis księdza(ale nie ostatnie namaszczenie, tylko koleda)wczesniej nie znosiłam tego kolesia, ale dzis był swietny, pogadalismy sobie jakis czas, a w zwiazku z tym, że przyszedł natychmiast po tym jak ja wróciła m z pracy, to oczywiscie przygotowałam krzyżyk i swieczki, ale nie przygotowałam kasy wyszedł a niczym niestety omlet sobie kurczaki zrobiłas, dobrze ci, bo ja musze sie pilnować żarciem, ale jak biore cilon, to troszke mniej chce mi sie jeść a loop co?pozowliłyśmy żeby nie pisał?chyba nie, więc jakaś kara musi byc jak wróci ciekawe co porabia michał, przestał sie odzywać aga mam juz telefonuy do iwony i czarnaski, moze my bysmy tez pogadały?
Dorota W: Biorac pod uwage co wyswietla sie mi przy twoim poscie: ~Dorota W, 2008-01-25 18:42:18 (IP: 83.8.11***) Jest tu IP, ale nie pelny, gdyz pozostala jego czesc jest zakryta gwiazdkami. Jesli bylby pelny wygladal by naprzyklad tak: 83.8.11.23. Biorac pod uwage zakres adresowy z ktorego krozystasz to jestes uzytkownikiem TPSA Neostrady. Gdyz zakres adresowy neostrady siega: inetnum: 83.4.0.0 - 83.11.255.255 netname: NEOSTRADA-ADSL descr: Neostrada Plus country: PL Biorac pod uwage ze neostrada ma zmienny adres IP, czyli jak sie rozlaczysz z internetem i polaczysz to zostanie ci przydzielony nowy adres z jakies puli, ktora zostala przydzielona twojej miejscowosci badz okolicy. Czyli jesli twoja sasiadka mialaby rowniez neostrade i siedziala na tym forum, jej adres IP miescilby sie rowniez w tym zakresie 83.8.11***. Wtedy ja moglbym powiedziec, ze ty i twoja sasiadka jestescie ta sama osoba bo laczycie sie z tej samej sieci. I na tym polega twoj blad w ocenie pogudki czy tam himeny. Pozdraiwam
No cos takiego...widać jestem niesamowita...tyle radości sprawiłam Oli:) Natasza! nie znamy się,ale juz pracujemy nad miłą atmosferą,pomóż nam :) Czarna,a obrus znalazłaś? Loopowi daj wolne,rozumiesz...facet ma swoje potrzeby :) Ja dzis chyba zaraz pójdę spać czy co...jestem bardzo zmęczona...Ale jeszcze pewnie zajrzę...Matiiaga...proszę ,odezwij się
Natasza bedzie dobrze tylko sytuacja musi sie unormowac. Iwonko pewnie ze sie cieszymy i to wszyscy bez wyjatku hihihi:) Wlasnie Czarna co z obrusem? Ola dajesz jakos rade? Krysiu3 spisz juz czy co? Dorotko wziete leki na cisnienie,bo jak nie dostaniesz po tylku:)
iwonko nie miałam czasu na obrus, zgarnęłam tylko syf ze stołu , co to moi panowie zostawili i krzyz stał na bambusowych podkładkach:) ksiądz narzucił takie tempo z modlitwa, że az sie zdyszałam, no i powiedziałam mu , ze chyba chciał mnie wykończyc, a on na to, ze ma juz wprawę jesli chodzi o kolede i tak si.e wyrobił cwaniak, ze zasuwa jak karabin maszynowy
M-bo pojawiasz sie niewiadomo z kad piszesz to co piszesz a wiekszosc tych zagadek nie rozumi,tu sa normalni ludzie,wiec albo zacznij pisac logicznie a nie w swoim jezyku.Wtedy mozemy zaczac gadac.Dorota zadaje ci proste pytania a ty nie potrafisz na nie odpowiedziec,wiec co sie dziwisz.Jesli cie urazilam przepraszam,ale mamy tutaj inne problemy a ty jeszcze wyskakujesz.Zastanow sie wiec co piszesz.
Gość agnieszka28
Iwona bardzo sie ciesze slonce ze do nas wrocilas dajesz tyle radosci na tym forum,Dorotko nic ci sie nie stanie,poprostu za bardzo sie wszystkim przejelas.Aga dzieki ze napisalas ze nie zwariuje mam taka nadzieje,ale od wcziraj nie umiem siepozbierac ciagle mam stracha ze mi odbije itd.dziewczyny czy wam pomagaja leki od psychiatry?ja ide 6 do niego,ale bojesie bo juz mialam afobam i promolan i na mnie nie dzialaly -przepisywal mi je lekarz z poradni nie psychiatra,moze zle dopasowal albo za male dawki.wypowiedzciesie na ten temat i jaki lek polecacie tylko nie psychotrop i zeby nie uzaleznial i nie mial powaznychskutkow ubocznych i jak dlugo takie leki sie przyjmuje.acha i czy ktoras z was juz skonczyla z lekami i czy to cos pomoglo,czy nie jest tak ze odstawiasz leki i znowu ci odbija.dzieki z gory za odpowiedzi.caluski dla Czarnej,Iwonki,Dorotki,Krysi3,Malgosi,Aguni,Agi,Oli,Sis72,Oli i dla pozostalej reszty(tyle was jest ze ciezko zapamietac_)