Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

agnieszka gratulacje , dzielna z ciebie dziewczyna iwonka nie rób nic , daj sobie na luz, zrobisz jutro, a teraz potowarzysz nam troszke a loop, no cóz, zaraz sie okaże, że to jakis groźny kryminalista, a tylko udaje takiego grzecznego i nas urabia:) małgoś pochwal sie co kupiłaś jak juz wrócisz aga gdzie sie podziewasz?
Agunia ja podobnie myślę. Pogodka jest strasznie zagubiona i przede wszystkim samotna.Nigdy z nia nie pisałam ale czytam codziennie takze i jej wpisy.Niech się nie zamyka tylko napisze .,wyjaśni tak na spokojnie.A z tym Ip to moze byc tak jak juz pisałam wczesniej.Sama jestem podłaczona do takiego grupowego,osiedlowego i Ip mamy takie same bądz zblizone.Szkoda kobiety bo ma powazne problemy..Pozdrawiam Cię Aguniu.Jak się czujesz?
Kochane,jestem z Wami od pewnego czasu i wszystkie Was polubiłam.Teraz się wytworzyła sytuacja jakbym miała stanąć po którejś ze stron,a ja lubię was wszystkie i nie chcę wybierać.Dam sobie trochę czasu żeby nabrać dystansu bo to juz nie ta sama rodzinka co kiedyś...Cały czas walczę z moimi smutkami i depresją,nie mam siły wchodzić w takie wybory.Nie znaczy ,że zniknę na zawsze ,ale chwilowo.Część z Was ma ze mną kontakt,oczywiście go nie zrywam..pa
sytuacja jest niewesoła, bardzo mozliwe , że skrzywdziłyśmy dziewczynę, juz sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć, jedno jest pewne czuje sie podle narazie nie rezygnuje z forum, zobacze co sie będzie działo napewno nie bedzie tu juz tak wesoło jak dawniej najbardziej martwi mnie to, ze jeśli pogódka pisała prawde, to może sie mocno załamac po tym co jej zrobiłyśmy cóż pogódko... człowiek popełnia błedy w zyciu, więc jeśli cię obraziłam-przepraszam
Ja tez chyba zakończę moje wypowiedzi na forum. Wyszło na to, że i ja ja skrzywdziłam, a nie miałam takiego zamiaru. Kilka razy taka sytuacja już tu była z róznymi osobami. Żadko lub wcale się wtedy nie wypowiadałam, ale teraz kiedy się wypowiedziałam, to był mój błąd. I widze, że też nie ma sensu pisanie. Czuję się z tym źle. Nie wiem co powiedzieć i chyba również pójdę w ślady innych i znikam. Pa. Ps.: Życzę wszystkim powrotu do zdrowia.
cholera jasna! co się dzieje??? co to za galimatias? dziewczyny, ani mi się ważcie odchodzić, nawet jeżeli czujecie się zdradzone, oszukane czy po prostu jesteście wściekłe albo zagubione. Ja też poczułam pewien niesmak po przeczytaniu tych wszystkich postów o pogódce, himenie czy innej black, i co? I NIC! wykazałyśmy się wszystkie ogromem dobrej woli i empatii, wychodząc naprzeciw jej problemom, mamy teraz pełne prawo czuć się nieco zdezorientowane, ale to nie znaczy, że mamy się zamykać znowu w kokonach swoich samotni i czekać aż się zdarzy co? cud jakiś? nic się nie wydarzy; jeżeli pogódka jest nie fair, to trudno - jeszcze niejedną taką osobę na swej drodze spotkamy i trzeba będzie to znieść, a jeżeli oskarżenia pod jej adresem są przesadzone to będziemy się głupio czuły, miały wyrzuty itd, bo takie już jesteśmy - emocjonalnie rozdygotane, pełne chęci do zawierzenia całemu światu a jednocześnie tak słabiutkie gdy dopadnie nas cios...Zostańcie, proszę WAS, nie dajmy się zwariować, bądźmy dalej otwarte na innych - chocby się nawet pod jakiegoś nerwuska podszywał piszący pracę adept medycyny czy inny zboczeniec! SOBIE nawzajem jesteśmy potrzebne i trzymajmy się, proszę, nie pozwólmy, żeby mimo wszystko w nasze szeregi wkradł się brak zaufania, niechęć czy niedowierzanie - zażartuję sobie, że statystycznie jesteśmy ok - musiała się trafić czarna owca (o ile nią jest - bo mam wątpliwości i to wcale nie dlatego, że te ip-y id-y, ale dlatego, że być może jest to człowiek tak bardzo szukający wsparcia i pomocy, że aż zmuszony do rozdwojenia (roztrojenia, rozczwórzenia?) jaźni. uff...
Witajcie! Kurcze ale sie narobilo.Wracam od lekarza a tu taka zadyma,niedobrze. Pogodko-jesli mozesz wyjasnij wszystko i bedze dobrze,masz problemy tak jak my,ale trzeba to wszystko jakos wyjasnic,prosze!!! Olu-co sie dzieje,napewno to nerwica kotus! Czarna-ja nie mam zamiaru zrezygnowac. Malgosia-pochwal sie co kupilas? Mattiaga-tylko nie wsiaknij z tymi buleczkami,tk jak ostatnio:) Agnieszko28-nie bralam uspakajaczy,nie obawiaj sie znieczulenia,nic sie nie stanie. Loop-co jest wodzu,uciekasz? Iwonko-nie rezygnuj,wiem ze kolejny raz masz dola ale poradzimy sobie z nim,musisz w to uwiezyc kochanie! Krysiu3-ale sie dzieje,a co u Ciebie? Dorotko-odezwij sie? Aguniu-jak tam? Gosiula70-jak grypsko?
sis masz rację, tylko wydaje mi się, ze wiekszośc z nas poczuło sie niedobrze, czy to z powodu tego, że ktoś oszukał, czy tez z tego, ze xle sie kogoś oceniło myśle, że każda z nas ma na codzień mnóstwo problemów , a jak jeszcze na forum zaczyna sie pieprzyć, to niektórzy nie wytrzymują ciężaru matiiaga nie odchodz prosze , nie dajmy sie zwariować
Agus mam nadzieje że to *tylko* nerwica bo fatalnie sie czuje ale sie tu narobiło niewiadomo co myśleć najlepiej jakby Pogódka nam to spokojnie wyjaśniła jak to było jeśli bedzie niewinna to napewno wszyscy ją bardzo serdecznie przeproszą i mam nadzieje że wybaczy i bedzie ok I wara komukolwiek znikać bo dam na dupsko Pogódko odezwij sie i na spokojnie pogadamy
dziewczyny i Wódz! zapraszam na szampana! mammografia nie wykazała niczego groźnego, piersi w porządku (to info dla... on wie, dla kogo, hehe), węzły pod pachami są pozapalne, mam się nie przejmować, fizycznie jestem zdrowa!!! dobrze, że chociaż fizycznie... no to chllllupppp! pijemy!
LOOP nigdy nie ucieka, loop siedzi w tyrze;) starszny młynek sie tu zrobil jak widze...masakreska...hejkum,kejkum Olo ratuj...ja mam dzisiaj doła - znowu wydaje mi sie ze wszystko mnie swedzi, wygladam jak bazyl, zaraz dostane ataku pokrzywki, tradzik rozowaty tylko czeka zeby mnie dobic i jeszcze sie przeziebilem...
loop jak ci dam kopa w dupsko, to dopiero zaswędzi(ale najpierw mocno zaboli), a nóżke mam ciężką i obuwie odpowiednie pieprz ten tradzik, weź się za robote i przestań o nim myślec w koncu mia.leś być szamanem wszystkich szamanów, a szaman chyb a nie wymieka co? ola ja zostaję, przynajmniej narazie aga ale sie narobiło co? dymy jak cholera
Ja tyko na chwilę.Wiecie to sa nasze internetowe pogaduszki.I nie nalezy wszystkiego traktować tak bardzo poważnie .Różni ludzie o rożnych historiach tu piszą i należałoby podchodzić do tego z pewnym dystansem.To jest taki *wirtualny * nasz swiat to forum.Nie można miec pewności ze wszyscy sa szczerzy i powaznie traktują nasze rady , wypowiedzi.Każdy powinien wybrac coś dla siebie niekoniecznie wszystko i ze wszystkim się zgadzać.Piszmy więc i poznawajmy się lepiej.
Gość agnieszka28
dzieczyny co wy Iwona -nie pozwalam nikomu znikac z forum.zgadzam sie w zupelnosci z Sis72.acha Sis 72 ciesze sie ze mammografia wyszla ok.ja ide na usg piersi we wtorek cala mnie kluje boli itd(pewnie sama sobie znowu wmawiam)ale juz mam shizy bo jezeli z piersia nbedzie ok(a mam wielka nadzieje ze tak)to moze mnie kluc np z pluc(mowie wam obled jakie ja sobie jeszcze choroby wynajde)mam nadzieje ze wszystkie dziewczyny zostana ze nie odejda z forum bardzo was o to prosze bo naprawde ja i nie tylko ja jak sadze czuje sie na tym forum jakbym was wszystkie znala juz od dawna i czuje sie jak w gronie przyjaciolek nie zostawiajcie mnie tutaj samej .
Dziewczyny nie odchodźcie! Czytanie waszych postów to mój rytuał w ciągu dnia i nie wyobrażam sobie że Was tu nie ma. Co prawda nic nie piszę ale wszystko uważnie czytam. Nie dajcie się zwariować, mam nadzieję że niedługo sprawa się wyjaśni i wszystko będzie ok.Czarna, Ola, Aga, Krystyno,Sisi ,Dorotko i reszta wspaniałych dziewczyn[i oczywiście ty LOOP] nie odchodźcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie można przekreślić tylu wspólnie spędzonych chwil razem przez jakieś tam nieporozumienie, przecież jesteśmy jak rodzina. Czarna ty tu jesteś prawie jak dyrektor ustaw to towarzystwo w pionie niech się nie łamią!
Do Loopa. Słuchaj mój drogi, napewno nie masz nic niepokojącego na twarzy! Skoro wpuszczają Cię do pracy i przebywają z Toba to znaczy że jesteś przystojny i ładnie wyglądasz. I napewno tak jest! Potwierdzeniem na to jest Twoja dziewczyna. Ja to bym wolała mieć tone pryszczy na twarzy i żyć bez strachu niż ciągle myśleć *dam rade,czy nie dam rady*.Pozdrowienia!
Loopik wyluzuj napewno dobrze wyglądasz tylko sam sobie wmawiasz jest ok daj na luz a jak nie możesz to nie patrz w lustro i sie nie ptrzejmuj gdyby było coś nie tak to napewno znalazła by sie osoba która by ci to powiedziała uwież ludziska długo nie wytrzymują i napewno by było * chej koleś a co z twoją bużką* a jednak nic nikt nie mówił wiec napewno jest ok