Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Filemonek! Ja bym Ci radziła wizytę u psychologa...on Ci pomoże znalezć przyczyny zmiany nastroju i powie jak sobie z tym radzić.Ewentualnie psychiatra...może zdecyduje jakieś leczenie farmakologiczne.Ale gdzieś iść musisz bo sama widzisz ,że to się pogłębia.Pisz do nas :) Gosiula! Spoko...tyle osób rzucało palenie w tym ja kilka lat temu i Dorotka i nic się nie działo.Myślę ,że to jakieś bardzo rzadkie przypadki
Gość Małgosia1990
hmm takie cudeńko szczerze mówiąc jest niebezpieczne bo jak taka pani powiedzmy o większej objętości w talii może wejść w hula hop ale ze zdjęciem będzie problem i nieszczęście gotowe:P ale z drugiej strony owa pani będzie miała okazję by zrzucić trochę ciałka żeby ściągnąć hula hop w sposób naturalny:)
No widze ze humorki dopisuja,cieszy mnie to.Iwonka kup spbie to hula hop fajna sprawa,sama uzywalam,zabawkowe sa wszedzie,a do wprawy dojdziesz hihihi jak nie to Cie naucze. Filemonek-Iwona ma racje. Malgos-podoba mi sie Twoj humorek. Czarna-chyba zlapala drzemke hihi. Sis72-wracaj szybko? Dziewczyny co z Wami nawet Mattiaga sie dzis nie pojawila,nie dobrze.
kurde kurde czarna drzemkę załapała tak? czarna kurde kwitła u naczelnika, przeczołgał mnie jak nie wiem co, ale postawiłam na swoim, jestem dzielna? iwonka tesknisz za mną? sis ja tez trzymam kciuki małgoś dobrze, że humor dopisuje himenko wiem, żeś w drodze, ale może jutro przeczytasz, że cały czas myśle o tobie pisałam do czarnaski mojej, wszystko u niej ok dziś ide do psychiatry, troche dygam, mimo, że to juz 2 raz, ale może bedzie ok
Czarna i co wyszlo z tego kwitniecia,moze chociaz jakis paczek kwiatka hahaha,az tak zle bylo u naczelnika,no cos Ty,ale dalas rade,to jest wazne!dumna jestem z Ciebie!U psychiatry tez dasz rade,ja lubie tam chodzic,moze faktycznie jestem szurnieta hihihihi! Iwonko-gdzie sie podziewasz?Tesknie! A gdzie nasz indianin wystraszyl sie czy co? Malgos-pewnie ze zalatwisz!
Małgosiu!!!!!!!!! do licha...talii osy to ja nie mam bo 66cm,ale do licha chyba się w to zmieszcze????????? Czarna...zaciekawiło mnie to czołganie...hmmm,może lepiej nie spytam? a co do tęsknoty za Tobą to chyba jasne:) Aga słonko,ja sprzątam żeby się wyładować bo jakaś rozdrażniona jestem,może pogram na kurniku..zobaczę..póko co mam duży talerz jedzonka,aż miło popatrzeć...
iwonka tobie w głowie tylko seks, seks i seks, o jakim ty czołganiu m,yślałaś świntucho jedna? co do hula hop, to nawet ja sie w nie zmieszczę, więc sadze, że ty napewno jak dobrze, że ktoś za mna tęskni:)))) aga jeśli by mnie przetrzymał dłużej, to pewnie jakies kwiatki by ze mnie wyrosły, miło mi, żes dumna ze mnie a indianin gdzie do cholery?, pewnie założył pióropusz , piórko wsadził tam, gdzie mu kazała aga i stoi godzinami przed lustrem loop wracaj do nas i to szybko